The Batman
Decipat
Lise de sevgililiğin boş bir heves olduğunu düşünüyorum. Üniversitede sevgilim olsun isterim tabii.
Pişman olursun. Lise de yap bir manita. Bende aynısını dedim. Üniversiteye gidiyorum hala olmadı.
Lise de sevgililiğin boş bir heves olduğunu düşünüyorum. Üniversitede sevgilim olsun isterim tabii.
Lisede tanışıp hala sevgili olan arkadaşlarım var. Büyük ihtimalle de evlenecekler.Pişman olursun. Lise de yap bir manita. Bende aynısını dedim. Üniversiteye gidiyorum hala olmadı.
Pişman olursun. Lise de yap bir manita. Ben de aynısını dedim. Üniversiteye gidiyorum hâlâ olmadı.
Hocam bence üniversite ortamında sevgili yapma ihtimali daha yüksek.
O işler öyle yürümüyor. Aklı başında olmanız lazım. Üniversitede genelde herkesin aklı başında ve kendi işinde. Mantıklı şekilde yaklaşırsan sevgilin olabilir.Hocam bence üniversite ortamında sevgili yapma ihtimali daha yüksek.
Aslında baktığında evet daha yüksek ama hiç tecrübesiz birisi bir anda o ortama düşünce bocalıyor.Hocam bence üniversite ortamında sevgili yapma ihtimali daha yüksek.
Olmuyor. Çok çirkin değilim, çok yakışıklı da değilim. 1.83 boyum var, kilom 80 ve hafif göbekliyim. Tanışmak istediğim kişiler reddediyor. Neden bilmiyorum. Senede ortalama 3 kişi deniyorum ama gemileri tamamen yakmadık![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.