Sosyal XenForo 2.0 Güncellemesi

Hangi Temaları İstiyorsunuz?

• UI.X 2 Dark

Oy: 14 66,7%
  • Shades of Grey

Oy: 2 9,5%
  • Dimension

Oy: 5 23,8%
  • UI.X 2

Oy: 5 23,8%
  • Uniform

Oy: 4 19,0%
  • Omni

• Vertiforo

• Tactical

• Flat Awesome

• Innovate

Oy: 3 14,3%

• Oy verenlerin toplamı
    21
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
287
Yer
İstanbul
Arkadaşlar! Romalılar!

Bildiğiniz üzere XenForo 2.0 çıktı ve üstüne iki tane güncelleme bile aldı. Biz de yakın zamanda bu yeni sürüme geçeceğiz lakin bu aşamada sizlerin de değerli görüşlerini bekliyoruz.

Öncelikle neden şimdi geçmiyoruz diye soracak olursanız iki sebebi var: AMP ve Bloglar. Halihazırda XF 2.0 için AMP eklentisi yok. Yani mobilden sayfalar istediğimiz gibi jet hızında açılmıyor. AMP eklentisi bu ay çıkar...

Sonrasında mevcut XenForo 2.0 ile uyumlu bir blog eklentisi de yok. O yüzden XenBlog eklentisinin 2.0 sürümünü bekliyoruz... Ama AMP eklentisi çıkarsa Blog eklentisini beklemeden geçebiliriz...

Neyse, asıl konumuz tasarım! XenForo 2.0'ın kendi tasarımı mevcut. Bir de buna ek olarak üçüncü parti tasarımlar var. XF 2.0 ile birlikte hem varsayılan stil hem de ek stiller sunmak istiyoruz. Mesela koyu stil bunlardan biri.

Burada en çok tercih edilen koyu stillerden birini bulabilirsiniz: UI.X 2 Dark

Bu liste ise en yüksek oy alan XenForo 2.0 stillerini göstermekte:

Styles [2.x]

Sizden ricamız bunlara göz atıp beğendiklerinizi bize belirtmeniz.

Söz veremiyoruz lakin en çok sevilen 5 stili yeni sürümde sizlere sunma şansımız olabilir!

Ayrıca XenForo 2.0 ile birlikte Sosyal'e yeni özellikler de ekleyeceğiz. Şimdilik bunları gizli tutacağız ama :)

İyi Sosyaller!

*XenForo 2.0 ile Sosyal'in nasıl olacağını görmek isteyenler buraya tıklayarak XenForo 2.0 stilini seçebilir.

Chrome Web Store'daki Care Your Eyes eklentisini kullanmaya pek gerek kalmayacak desenize. :D Karanlık tema. :D

Şu ikisi çok iyi Recep Bey. :)

Temalar.png

Merhaba, sabırsızlıkla bekliyorum geçmek için. Benim kararım listede yer alan en çok tercih edilen 5 ya da 10 stillerin kuıllanması Çoğu kullanıcı için uygun olur diye düşünüyorum. :) Tek tek söylemek pek mantıklı gelmedi gibi. :)

Sizin belirttiğiniz koyu tema güzel, oyumu bu yönde kullanıyorum.

Ah evet, belirtmeyi unutmuşum. Arkadaşın dediği gibi koyu bir tema bence de illaki olmalı. Göz açısından bahsediyorum elbette. :)

Direkt geçilmesi taraftarıyım açıkçası. AMP hayatımda gördüğüm en saçma eklentilerden biri olabilir. Tamam veri kullanımı azaltıyor ama tüm site görünümü mahvediyor bence. Bir de AMP'ler öne çıktığı için onlara girip AMP kısmını URL'den silmek zorunda kalıyorum. Koyu rengin böyle bir foruma abes kaçacağına ben de katılıyorum. Forum eski torrent, lamer forumlarına benziyor sonra. Her zaman sadelikten yanayım. Şu stili beğendim ben de: Plain

UI.X Dark ve Dimension teması çok hoş...

Şahsen UI.X Dark modeli forma değişik bir hava katacağını düşünüyorum. Şimdiki iki tema da birbirine yakın renk ve biraz sıktı. Siyah tema olmasını çok isterim.

Siyah kullanma isteğini saymazsak, Dimension genel kullanıcı açısından daha hoş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı