Sosyal'e cinsellik bölümü açılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir zamanlar donanım foruma giriyordum bıraktım, r10.net giriyordum bıraktım. Çünkü her konu açılıyor yahu herboksiteler türkiye'de çok.
 
Kardeşim cinsellik sosyal bir konu değil mi, e burası da sosyal değil mi?
Sosyal diye saçma sapan konular açılan kategori mi açsınlar? Sağlık bölümünde cinsel olaylar az çok konuşuluyor zaten. Sosyal goygoy yeri değil, bilgi ve öneri yeri.
 
Hayır bir de bunu konuşmak istiyorsanız başka foruma gidebilirsiniz. Forumun isminde bile yazıyor technopat teknoloji forumunda saçma olur bence.

Bu kafayle beraber su bolumlerin kapatilmasi lazim Oyunlar, Mobilya, LPG donusumu, Bisiklet, Finans, Hobiler, Alisveris, ikinci el, Kariyer, Alternatif hayat, english.
 
Forumda sağlığın konuşulması bile yasaklanmalı, çünkü burada verilecek bilinçsiz bir sağlık tavsiyesi biri için sıkıntı çıkartabilir, sağlık hakkında tavsiye vermek bile hata, bir rahatsızlığı olan ya hastahaneye gider ya uzmana görünür burada kim olduğu belli olmayan birinden tavsiye alması büyük sorunlar çıkartabilir. Cinsellikte de aynı şekilde burada söylenecek saçma sapan bir şey özellikle ergenliğe yeni girmiş kişilerde sıkıntılar çıkartabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı