Sosyal'in artık eskisi gibi zevk vermemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kullanıcılara yapacak pek bir şey bulunmuyor. Bulunsa dahi pek kabul görmüyor sanırım. A kişisinin beğenisiymiş, B kişisinin mesajıymış zerre umurumda değil. Beğeniniz ile yatıp mesajınızla kalkabilirsiniz. Bundan sonra da gündeme getirmeyeceğim.

Kişisel olarak kimseyi eleştirmedim, öncesinde onlarca bu tip konular açıldı. Mesajlar yazıldı. Genel bir yazıydı.

Katılmadığım tek nokta bulunmuyor yazında, bunu da belirtmekte fayda var. Eline sağlık @Metafractal.
 
Moderasyon ekibi sisteminin moderatör baskısını kaldırması çok çok iyi oldu, bundan sonraki adım da fotoğrafın altındaki sayılar için forumu kullanan üyeleri bertaraf etmek olmalıdır diye düşünüyorum.
Beğenileri falan kaldırmıştık, sonra geri geldi. Beğeni kasanların hoşuna gitmedi, işlerine gelmedi ağlayarak geri getirdiler. :D
 
Birçok yerde görüyorum bu Technopat'ın moderasyonu iyice nazilere döndü diyorlar sürekli birçok teknoloji forumunda vakit geçiren bir insanım içlerinde en katı kurallara sahip olan yer burası.

Alakası yok bahsedilene göre ve eski konularda gördüğüm kadarıyla şu an olan moderasyon eskiye kıyasla katılık konusunda bulunmaz nimet. Eskiden çok fazla ban yemeniz muhtemeldi ama artık melek gibi bir ekip var ona bile çok diyorlar...
 
1610919585764.png

Son zamanlarda böyle.
 
En katı kurallara sahip olan yer burası.

Doğru düzgün kurallar olmayan forumların halini de görüyoruz, bunun için sevinmek gerekiyor bence.

Bir süre dikkat edin, kurallara uymak o kadar da zor değilmiş, ben de yeni fark ettim.
 
Yalnız hocam moderasyonun çok katı olması pek iyi değil yani tamam Türkçe imla hataları olabiliyor ama çat 1 saat bann yiyoruz bazen klavyem basmıyor bozuk buradada konusunu açtım. İmla kuralları konusunda biraz durumlar yumuşatılabilir belki.

Technopatın kalitesinin düşmesinin sebebi küçük arkadaşlarımızın her yere girip vakit geçirmesi birde moderasyonun biraz katı kurallar takınması.

Bir çok yerde görüyorum bu technopatın moderasyonu iyice nazilere döndü diyorlar sürekli bir çok teknoloji forumunda vakit geçiren bir insanım içlerinde en katı kurallara sahip olan yer burası.

Küçük arkadaşlarımızda hevesliler teknolojiye meraklılar ancak bilgisi olmadıkları konularda yazmasalar fanatik gibi güzel olacak yani 20-10k yorumun var beğenin var diye sen usta olmuyorsun.

Yeri gelecek gidip kendin sistem toplayıp yakacaksın yeri gelecek bir şey deneyeceksin patlayacak kendin yapacaksın işte bunu başarmak mesele ama araştırma denen bir şey yok maalesef kopyala yapıştır.

Yardım eden kişilerden biriside benim ve açıkçası bu konuda çok fazla haksızlığa uğratıldığımı düşünüyorum yani fanatik fanboylar her yerde zaten.

Sadece canlarının istemediği bir şey söyleyin hemen üstünüze atlayıp her konuda kızgın surat vermeye başlıyorlar bu durum can sıkıcı. Eleştiriye açığım ama direk linç etmeyi bekler gibi bir hava var bu platformda hani bir şey olsada linçlesek.

Linç kültürünü bu arada hiç sevmem. Kaldı ki bence hiç bir Türk teknoloji platformunda olmaması gereken bir şey.

Açıkçası technopatın kalitesini düşüren şeyler bunlar daha var ama kafama geldikçe yazarım.
Moderasyonun katılığı tartışılır bir konu. Ancak, bazı internet sitelerde görüldüğü üzere yazım kurallarına dikkat edilmemesi, insanı forumdan soğutmaya yeterli olabiliyor. Şahsen kendi adıma konuşmak gerekirse ben ciddiye alamıyorum, bu yüzden de böylesine derli ve toplu bir teknoloji sitesini kirletmek çok sinir bozucu geliyor bana.

Beğeni, kızgın daha doğrusu ifadelerin suistimal edilmesi ve keyfe göre kullanılması konusu da ayrı bir şikayetim. Gerektiği takdirde bu ifadelerin kaldırılması taraftarıyım. İnanın o kadar çok şikayet ettiğim konu var ki, yeri geldi konu açarak belirttim. Ama sayıları azalmadı aksine çoğaldı. Hepsini şu an yazacak olsam başım ağrır cidden stresten.
 
Alakası yok bahsedilene göre ve eski konularda gördüğüm kadarıyla şu an olan moderasyon eskiye kıyasla katılık konusunda bulunmaz nimet. Eskiden çok fazla ban yemeniz muhtemeldi ama artık melek gibi bir ekip var ona bile çok diyorlar...

Katılık konusunda hala Technopat hepsinden ileride bu konuda. Yani sadece basit bir imla hatası olsun 1 saat çat bann. Hadi buna iyi güzel hoşta bari ufak uyarı geçin ben düzenleme yapayım ceza vermenize gerek yok bazen gözden kaçıyor.

Yani bu cezaların birikmesi de iyi değil çünkü biriktikçe daha ağır ceza sistemleri gelecek ve bu durum iyi değil yani. Elimden geldiğince imla hatalarına dikkat etmeye çalışsam da bir yerden patlak veriyor hızlıca konularda yardım etmeye çalışıyorum yani.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı