Spartalı metodu nedir?

stoxienN

Hectopat
Instagram'da testosteron artışı falan diye bu metodu paylaşıyorlar pek inandırıcı gelmedi ama merak ettim araştırdım bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Doğal testosteron artışı için başka alternatifler var mı?

Bende gördüm o sayfayı. Bir kitap satıyorlar içinde testosteron arttırmak için antrenman, beslenme stres azaltıcı taktikler takviyeler cart curt var.

Metodlar taktikler cart curt tamamen para tuzağından ve dikkat çekme çabasından başka bir şey değil boş iş. Antrenman beslenme uyku başka bir metot yok.

Dümen bunların hepsi. Hanma, Spartalı gibi saçma sapan e-kitaplar var ama hiç bir işe yaramıyorlar. Bunları satan bir arkadaşım var attı bana okudum bomboş.

Satanlar da genelde küçük yaşta oluyor ve gram bilgileri olmuyor.

Çinkonuz eksikse çinko takviyesi almak, D vitaminini eksik bırakmamak, yağ oranını çok yükseltmemek ve adale kazanmak testosteronu optimize eder.
Onun dışında dışardan testo vurmak dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. %3-5 kazanım sağlayan belirli maddeler olduğu rivayet edilir (tribulus terrestris gibi) fakat %5 ile gözle görülür bir fark oluşturmanız imkansız.

Instagram'da testosteron artışı falan diye bu metodu paylaşıyorlar pek inandırıcı gelmedi ama merak ettim araştırdım bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Doğal testosteron artışı için başka alternatifler var mı?
Hocam tam şimdi araştırmak istedim siz de yeni konu açmışsınız.

Kanka kitabı baktım abes şeyler, vitaminler, spor, düzenli beslenme düzenli uyku vs esneme egzersizleri falan istiyorsan atim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı