Spider-Man: No way Home'u beğendiniz mi?

İzlemediyseniz bu konuda ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Koşun gidin izleyin film harika. Ayrıca bunu beğenmeyen bir daha süper kahraman filmi izlemesin. Daha iyisi yok, olmayacak.

Son düzenleme:
İzlemediyseniz bu konuda ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Ayrıca bunu beğenmeyen bir daha süper kahraman filmi izlemesin. Daha iyisi yok, olmayacak.
Harbiden o kadar güzeldi ki çok etkilendim her sahnesinde. Hatta bazı sahnelerde aşırı derecede duygulandım, çocukluğuma döndüm resmen. Her şey aşırı güzeldi. Tekrardan gidip bir de 2D olarak izlemeyi düşünüyorum.

Yaklaşık 1 saat önce sinemadan çıktım ve aşırı beğendim. Beğenmeyenler olmuş ama benim beklentimi fazlasıyla karşılayan bir filmdi. Ek olarak aşırı karanlık sahneler olacağı fragmanlarından da belliydi fakat saatleri bana uymadığı için 3D'ye gitmek zorunda kaldım ve pişman oldum. Eğer güzel bir salonda izlemeyecekseniz 3D izlemenizi tavsiye etmem. 2 tane de post-credits sahne var haberiniz olsun.
Bunun suçlusu Cinemaximum. Projeksiyon makinesinin ampulünün ömrü uzun olsun diye parlaklığı kısık gösteriyorlar bence. Kaç kere şikayet formu oluşturdum ama umurlarında bile olmadı. Gözlüğü takınca hiçbir şey gözükmüyor.

Artık sadece 2d izliyorum. Genelde yeni çıkan filmler sadece Gold Class olunca 2d oluyor ama parayı 2 katı verip zevkini çıkararak izlemeyi tercih ederim. Hem 3d filmler baş ağrısı yapıyor.

Ben izledim fakat beğenmedim.
Senaryo çok hoşuma gitmedi, çünkü sanki biraz zorlama olmuş, ortaya bir şey çıksında düşüncesinde yapılmış.

Beğenen arkadaşlara saygı duymak lazım tabii, bu tarz şeyler zevk, düşünce görüş meselesi.

İzlemediyseniz bu konuda ne yapıyorsunuz arkadaşlar? Koşun gidin izleyin film harika. Ayrıca bunu beğenmeyen bir daha süper kahraman filmi izlemesin. Daha iyisi yok, olmayacak.
Ne alaka ya? Evet film çok güzel ama en iyi süper kahraman filmi de değil bu kişiden kişiye de değişir. Sırf o malum olay oldu diye en iyisi diye adlandırıyor millet ama bence biraz ağır kaçıyor bu.

Ne alaka ya? Evet film çok güzel ama en iyi süper kahraman filmi de değil bu kişiden kişiye de değişir. Sırf o malum olay oldu diye en iyisi diye adlandırıyor millet ama bence biraz ağır kaçıyor bu.
Ağır falan kaçmıyor bence ya. Olmayacak her şeyi oldurtup tüm evrenleri birbirlerine bağlamışlar ve bunu da güzel, başarılı yapmışlar. Onun yayın hakkıydı bunun telif hakkıydı falan bir sürü olay vardı çünkü.

Yarın öğlen arkadaşlarımla gidiyorum, hayırlısı. Bu arada konuya SPOİLER yazın bence, yanlışlıkla yazılabilir veya konuşulabilir. @tarkkb bu arada 3D gideceğiz maalesef saatler uygun değil, Harun Can işin içinde olduğu için dublajlı izleyeceğiz ama 3D var sadece diğeri akşam 6 maalesef.
Ben altyazılı öneririm, sonuçta Harun Can tek başına seslendirmiyor filmi, seslendirmesi nasıl yapıldı bilmiyorum ama Tobey'nin sesi garip gelebilir dublajda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı