Spider-Man: No way Home'u beğendiniz mi?

Film bittikten sonra 2 tane gizli sahne var, onları bekleyin. Ben beğendim ama pek anlamadım. İlk başta hepsini aynı kişi sanmıştım. İşte Marvel şirketinin çoklu evren olayları falan filan :D.

Film bittikten sonra 2 tane gizli sahne var, onları bekleyin. Ben beğendim ama pek anlamadım. İlk başta hepsini aynı kişi sanmıştım. İşte Marvel şirketinin çoklu evren olayları falan filan :D.

sadece Venom ve eddy borck yok muydu?

Evet onlardan bahsediyorum, ne alaka hiç anlamadım gerçi. Önceden dediğim gibi sadece kızarmış tavuk ve arkadaşlarımla vakit geçirmek için gittim. Bence devam filmi çıkacak, eğer çıkarsa tüm seriyi izleyip gideceğim :D.

dr. Strange 2 de evrenler yine birbirine girer ve bu sefer çok değişik şeyler olur gibime geliyor.

Sondaki Doctor Strange filminin fragmanı çok iyiydi. Loki dizisiyle bağlı sanırım. Zaman tanrısı da vardı.
Ayrıca Venom'un Tom Holland'lı evrende kalması (After Credits) kötü oldu bence.
Tom Hardy çok iyi oynuyordu zaten. Sanırım Venom'un eski aktörü oynayacak bu sefer.
Film hakkında bir şey demiyorum. Bayıldım filme.

Filmin sonunda Doctor Strange 2 fragmanı vardı, bu arada film hakkında bir şey daha söylemek istiyorum, Nedd'in büyü potansiyeli ileride anlatılabilir belki. Sonda Peter'ı herkesin unutması dışında 10 üzerinden 9.5'u hak ediyor film.
Ayrıca Venom'un Tom Holland'lı evrende kalması (After Credits) kötü oldu bence.
Tom Hardy çok iyi oynuyordu zaten. Sanırım Venom'un eski aktörü oynayacak bu sefer.
Venom'un bir parçası kaldı diye biliyorum ben, Tom Hardy'e veda etmedik galiba. Çünkü Venom 2'yi izlediyseniz carnage'e parça geçmişti ama venomdan sadece bir parça eksilmişti, belki bu evrende de bir parçası kaldı sadece. Zaten Doctor Strange istediği kadar evrenleri toparlamaya çalışsın yine olamaz. Farklı evrenden gelenleri kendi evrenine yollayınca biraz saçmalıklar ortaya çıkıyor. Bu arada Tom hollandın evreninde kalan Venom'un parçası Spider mani tanımayan bir parçası olabilir bu tarzda teoriler var ortada. Bu arada bizim evrenimiz de kalan Venom parçası kesinlikle filmde ki Flash'a bağlanıcak, önceki spider man serilerinde ki gibi.

Son düzenleme:
Nedd'in büyü potansiyeli ileride anlatılabilir belki.
Bence Doctor Strange onu yanına çırak olarak falan alacak.
Ben bir de şeyi saçma buldum.
Sonda herkes Peter'ı unutuyor. Ama filmin ilk dakikalarındaki Peter'ın Spider-Man olduğuyla alakalı onca poster, pankart, fanların bastırdığı tişörtlere ne oldu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı