Spoiler sizin için ne kadar önemli?

Ne düşünüyorsunuz?

  • Asla katlanamam, o seri benim için biter.

    Oy: 11 17,7%
  • Duymasam iyi olur ama sorun değil.

    Oy: 37 59,7%
  • Boşver ya ne olacak.

    Oy: 14 22,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    62
Oyununa/dizisine göre değişir ama benim açıkcası hoşuma gidiyor. Birisi ölecek diyorlar mesela hiç ummadığım birisiyse izlerken kafamda kendi senaryolarımı kuruyorum lan acaba bundan mı ölüyor , bu mu öldürüyor diye. Enteresan bir şekilde daha çok hoşuma gidiyor.

Fakat ben genellikle arkadaşlarıma kendim soruyorum , durduk yere spoiler veren insanları spoiler verdiği için değilde bir şeye başladığımı söyleyince ooo sen daha başındasın sonunda böyle oluyor diye söyleyenlere ayar oluyorum.
 
İşte zaten tehlikeli ortamdasın madem o ortamdasın tüm seriyi bitirene kadar kimseyle muhabbetini yapma, sallıyorum anime mi tüm sezonları bölümleri bitir ondan sonra makarasını yaparsın.

Her yerde mutlaka denk gelirsin kaçarak nereye kadar, Steam'de profilde oynarken görüp bile nerdesin deyip spoiler verenler oluyor.

Ya da yayıncı oyunu oynuyor sen izliyorsun chatte spam atıyor.
 
Başrol 7. bölümde ölüyor sonra kardeşi hasta oluyor falan hiç katlanamam, minik spoilerlar umurumda olmazda hikayeyi baştan sona değiştiren şeyleri söylemeyin reis. Ya da saklayın.
Önemli olan ne olduğu değil nasıl olduğudur, başrol öldü ama nasıl öldü? bunu da en iyi filmi/diziyi izleyerek anlarsın o yüzden çok takmayın
 
Aga RDR oynarken bile keyif kalmadı, RDR sevmem ama yani en azından beklenmedik bir olayı varmış ve spoilerdan dolayı epikliği kaçtı. Örnek; Arthur morganın öldüğü, micahın vurduğu veya hastalığı dolayısıyla öldüğü vs vs.
 
Hikayedeki akışı etkileyen şeylerin spoilerler deli yapıyor beni. Minik spoilerler olur da diğerleri olmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı