Spor hocası Whey yerine Gainer önerdi

Scitec volume mass ya da bigjoy mass attack gibi yarı whey yarı karbonhidrat ürünleri önerse gene mantığa otururdu. Gerçi Hardline Pro gainer ürününün 1 kilosu yok ki 1,54 kiloyu 400 TL'ye veriyorsa sıfır ürünse iyi fiyat. Ama yani gainer alınacaksa 1 ya da 1,4 kilo kime neye yetsin 10 günde falan bitirirsin hani.

Aga kendisi büyük kutudan çıkarıp kilosunu ayarlıyor öyle bir durum var, bir de her gün 1 ölçek kullanıyorum o da spordan yarım saat önce falan.
 
Aga kendisi büyük kutudan çıkarıp kilosunu ayarlıyor öyle bir durum var, bir de her gün 1 ölçek kullanıyorum o da spordan yarım saat önce falan.
Öyle içine el daldırılan her ürün alınır mı ? Aktardan pul biber mi alıyorsun ? Adamın elinde bu ürün var belli ki ya SKT yakın ya da satamıyor ürün çok gitmiyor bari birilerine vereyim gibi bir durum var bu kesin. Sen hardline gainer alacaksan 1+1+1 kilo alsan 1200 TL yapar ikinci el, nasıl saklandığı belli değil, içine kaç el girdi belli değil... Ama git 3 kilo ürünün sıfırı faturasıyla,hediyesiyle zaten 950 lira. Hani uyguna gelse gerçekten karlı olsa gene anlayacağım da öyle bir durum da yok. Yoksa biz de yaptık getirdik 5 kilo gainerı paylaştırdık ama o esnada sıfır kutu herkesin önünde açılırdı, eldivenle herkesin kendi kabına dolduruldu ve sıfır almaktan yarı yarıya karlıydı ama bu resmen soygun.
 
Son düzenleme:
Öyle içine el daldırılan her ürün alınır mı? Aktardan pul biber mi alıyorsun? Adamın elinde bu ürün var belli ki ya SKT yakın ya da satamıyor ürün çok gitmiyor bari birilerine vereyim gibi bir durum var bu kesin. Sen Hardline gainer alacaksan 1+1+1 kilo alsan 1200 TL yapar ikinci el, nasıl saklandığı belli değil, içine kaç el girdi belli değil... Ama git 3 kilo ürünün sıfırı faturasıyla, hediyesiyle zaten 950 lira. Hani uyguna gelse gerçekten karlı olsa gene anlayacağım da öyle bir durum da yok.

Aga çok mantıklı dediğin biliyor musun? Herhalde bu herif beni şey edecek :D.
 
Kanka ama öyle bir anlatıyor ki inanasım geliyor yani :D. Diyor ki işte sen bunu spordan önce kullan ki sana enerji versin daha dinamik olursun böylece içindeki karbonhidratı da yakmış olursun bu sayede diyor, üst vücudu alt vücudumla eşit orana getirmeye mi çalışıyor acaba diye düşünüyorum çünkü benim üst vücut alt vücuda göre ince kalıyor biraz.



Eyvallah kanka teşekkür ederim. Acaba üst vücudu alt vücutla dengelemeye mi çalışıyor diye düşündüm bir yandan da çünkü benim üst vücut alt vücuda göre daha ince gözüküyor.
Hocam spor hocanıza diyecek söz yok 😀 Karbonhidrat yakarsın diyor ya.
 
180cm 80 kiloyum, 3 aydır spor yapıyorum. Hocadan whey protein tozu almak istedim. Bana dedi ki "wheylik bir durumun yok senin şu anlık, senin kilonu sabit tutup yağı düşürüp yerine kas koyacağız. O yüzden şimdilik bundan kullandıralım sana" diyor ama araştırmalarıma göre gainer karbonhidrat tozu olarak geçiyor. Kilo almak isteyen insanlar için kullanılıyor. Benim kafam karıştı, benim amacım fit bir vücuda sahip olmak / estetik görünmek. Her gün spordan önce 1 ölçek kullansam kilo alımı yapar mı? İçinde proteini de var diye kullanmalı mıyım?

Büyük ihtimalle mahalle salonuna gidiyorsun oradaki insanlardan bir şey isteme sırf para kazanmak için salak saçma şeyleri övüp satmaya çalışır supplementlerden filan alabilirsin ne alacaksan araştırıp. Maltodextirin filan alman daha mantıklı gainer alcağına ki ona da gerek yok protein eksiğin varsa protein tozu alabilirsin maltodextirin veya vitargoyuda antrenman öncesi emlimi hızlı olduğu için glikojen depolarını doldursun diye alabilirsin ama bence ona da gerek yok.
 

Geri
Yukarı