Spor programı nasıl olmalı?

Göğüs gününde dumbell pullover alternatifi başka bir şey yapabilir miyim peki? Omuzumda aşırı bir ağrı oluyor.

Merhaba sporun en verimli zamanları 3-6 ay değil en iyi disipline ettiğiniz zamanlardır yeni başlayanlar gelişimlerini o zaman aralığında görmeye başladıkları için öyle bir algı oluşuyor ama dediğim gibi en verimli zamanlar disiplinli olunan zamandır calisthenics için vücut ağırlığıyla yapılabilecek çok güzel bir antrenman yalnız yeni başlayanları biraz zorlayabilir yine de calisthenicse karşı değilim tabii ki de her zaman yapılabilir ki zaten normal fitnessda da bolca kullanıyoruz örneğin dikey çekişlerde barfiks itişlerde şınav gibi.

Ve kol hareketlerini bölge başına 2 yapsanız yeterli.

Bana haftada kaç gün gitmek istediğini söylersen örnek bir program verebilirim.

5 gün gidiyorum hocam şu anda.

Göğüs gününde dumbell pullover alternatifi başka bir şey yapabilir miyim peki? Omuzumda aşırı bir ağrı oluyor.
Tabikide her zaman her hareketin alternatifi vardır pullover zaten çoğunlukla sırt yan olarakta göğüs çalıştırır yeni başlayanlara pek önermem az önce yazdığım gibi kaç gün gittiğini söylersen programda yardımcı olurum

5 gün gidiyorum hocam şu anda.
Tamamdır o zaman upper lower ve ppl kullanabiliriz bu sıralarda popüler ve işe yarayan bir program bende bizzat kullandım

4X10 tekrar değilde ilk set 15-20 tekrar hafif ağırlık at 2. sette bi 13-15 tekrar at sonra dinlen ondan sonra 6-8 tekrar odakla 8. tekrarı atarken gerçekten zorlanman gerek dümenden atma. kaslarını büyütmek istiyorsan tabikide. Günlük makrolarını da al.

Amacımız zaten hipertrofi yani kas gelişimi ama bunu yaparken alıcağımız kütlenin maksimum oranda kas olmasını istiyoruz o yüzden iyi bir program iyi bir beslenme ve iyi bir dinlenme olmak üzere 3 konuya değinicez

Önce antrenman programına bakalım elindeki program sana overtraining ve muhtemelen sakatlık vericektir o yüzden bunu bi elden geçirelim haftada 5 gün spor 2 gün dinlenme olucak
3 on 1 off 2 on 1 off şeklinde bunun için ppl kullanmayı öneriyorum yani push pull legs bu programda itiş için iki çekiş için iki bacaklar için bir gün olucak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı