Spor programım nasıl olmalı?

Sabah kendi kafamdan uydurduğum program bayağı kötüydü. Kafa yordum bayağı ama hangi hareket nereyi geliştiriyor bilmediğim için pek bir şey yapamadım.
Spor programı yapmamda yardımcı olabilir misiniz acaba?
Evdeki aletlerim:
Halter
Dambıl
Barfiks çubuğu
Boks torbası
Bisiklet
Bu aletlerle ve şınav, plank, mekik gibi hareketler ile ne tür bir spor programı yapabilirim?
Amacım kilo vermek, barfiks çekmeye başlayabilmek ve vücudumu güzelleştirmek.
Boyum 180 kilom 80 hedefim 75 kilo.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

İlla kendin program yapmana gerek yok Ege Fitness, Burak yılmaz, Ağırsağlam ve programları iyi pek çok kanal var seç birini başla.
Ben haftanın 6 günü yapıyorum mesela.

İlla istiyorsanız bir program aşağıya basit bir program bırakacağım.
Başlangıç için Burak Yılmaz'a ait. 2 Hafta sonra Bölgesel yoğunluğa geçebilir veya fonksiyonel yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlla kendin program yapmana gerek yok ege fitness, Burak yılmaz, ağırsağlam ve programları iyi pek çok kanal var seç birini başla.
Ben haftanın 6 günü yapıyorum mesela.

İlla istiyorsanız bir program aşağıya basit bir program bırakacağım.
Başlangıç için Burak yılmaz'a ait. 2 hafta sonra bölgesel yoğunluğa geçebilir veya fonksiyonel yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu anlık 20 kg var elimde, 20 kg daha sipariş ettim. Türkiye şartlarında sadece o kadara para yetiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı