Spor salonu fikrinin topluma dayatılması

• Konuyu başlatan LynxC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 71
  • Görüntüleme 4.807
Aklı başında birisi neden etten tavuktan sütten alacağı bir şeyi tozdan alsın? Saçmalık üstüne saçmalık. Ucuz vs. diye basit ve saçma şeyler mi sunacaksın bana? Üstelik benim görüşümde hâla ne olduğu belirsiz. Geçtiği testler hakkında bir şey atamadın. Üstelik o tozun abartı fiyatının yanında bir de shake için alacağın besinler var. Halen doğal beslenmek daha kârlı.
Atamadın diyor hala yaw gece gece almışım tostumu dizimi izliyorum onunla mı uğraşacağım? Aklı başında birisi zaten ekonomisi yetiyorsa alsın et yesin ben illa toz mu içsin diyorum ama şu anki ekonomide imkanı yok o proteini karşılamasının, zenginse var tabii orası ayrı da ülkenin zengini bile fakir gibi yaşıyor artık. Protein tozu gerek bence ben protein tozsuz karşılayamıyorum almam gereken proteini. Ha sen diyorsan ben zenginim et yiyorum her gün alma kardeşim ben zorlamıyorum seni gerekte yok zaten zenginsen. Ki ben yine kullanırdım et yesem bile çünkü iştahta bir yere kadar bayıyor.
Ayrıca hayır shake için alacağım besinler yok suyla karıştırıp içilebiliyor.

Onları da doğru bulmuyorum.

Söyleyecek laf bulamayınca konuyu değiştiriyorsun çık konudan kendini rezil etme.
Sen de onlar tarafından piyasaya lanse edilen tozları savunuyorsun. Bir insan neden direkt besinden o vitamini almak yerine bir toza ihtiyaç duysun? Konuda kendini rezil eden kim sence?

Sen de onlar tarafından piyasaya lanse edilen tozları savunuyorsun. Bir insan neden direkt besinden o vitamini almak yerine bir toza ihtiyaç duysun? Konuda kendini rezil eden kim sence?
Hala vitamin diyor 😂

İşime geliyor ve kullanıyorum.
Sen pre niyetine kahve içmeye devam edebilirsin 👍

Sen her insanın her gün et yiyebildiğini falan sanıyorsun galiba ulan biz de biliyoruz direkt besinden almayı da yetmiyor işte, ek olarak içiyoruz protein tozunu yetmediği için almamız gereken protein.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı