Eve dambıl, halter seti gibi şeyler alarak onlar ile çalışabilirsiniz veya evde çeşitli şınav çeşitleri, vücut ağırlığı ile triceps, omuz, karın, sırt, kapı barfiksi çalışabilirsiniz. Aşşağıda kiler gibi.
Ya dostum inan ki sınav stresi falan yetiyor zaten. Sırtımda çok büyük bir yük taşıyormuş gibi hissediyorum, 16 haziranı iple çekiyorum o sebeple. Dediklerini deneyeceği çok teşekkürler.Evde ekipmansız pekte çalışamazsın. Neden şimdi başlamıyorsun? Okulların kapanmasını bekleme bence. İllaha bir şeyler deneyeyim diyorsan dips yapabilirsin, triceps kaslarını geliştirir. Elmas şınav çekebilirsin, sırt ve triceps kaslarını geliştirir. Plank ve mekik ile karın kaslarını geliştirebilirsin. Düz şınav çekerek tüm kaslarını çalıştırabilirsin. Ama ekipmansız pekte işe yarar mı, kaslarınızı hisseder misiniz bilmiyorum. Ama plank ve mekik ile karın kaslarını dibine kadar hissedersiniz.Zaten genelde ekipmansız yapılıyor.
Eve dambıl, halter seti gibi şeyler alarak onlar ile çalışabilirsiniz veya evde çeşitli şınav çeşitleri ile omuz, göğüs, triceps çalışabilirsiniz ve masa tarzı bir şey ile de triceps çalışabilirsiniz, bunların haricin vücut ağırlığı ile yine omuz, karın, sırt çalışabilirsiniz ve çeşitli Squad tarzı hareketler ile de bacak çalışabilirsiniz. Kapı barfiksi ile ekstra olarak yine sırt çalışabilirsiniz. Aşağıdakiler gibi.
Eve dambıl, halter seti gibi şeyler alarak onlar ile çalışabilirsiniz veya evde çeşitli şınav çeşitleri ile omuz, göğüs, triceps çalışabilirsiniz ve masa tarzı bir şey ile de triceps çalışabilirsiniz, bunların haricin vücut ağırlığı ile yine omuz, karın, sırt çalışabilirsiniz ve çeşitli squad tarzı hareketler ile de bacak çalışabilirsiniz. kapı barfiksi ile ekstra olarak yine sırt çalışabilirsiniz. Aşşağıdakiler gibi.
Buradaki vücutlar steroidli kardeşim bakar bakmaz anladım yeni başlayan bunlara inanırsa sonuç hiçbir şey olunca hayal kırıklığına uğrayıp bırakırlar sporu.
Ayrıca 30 günde o vücudu en güçlü steroidleri direk içsen bile onun çeyreğinin çeyreği bile olmaz
O videolarda ki vucütların steroidli olduğunu pek sanmıyorum, yani öyle gelmiyor bana, bu steroidli ise steroidsiz nasıl oluyor merak ettim? Bunun dışında 30 günde o vücutu yapma gibi bir şey demedim, hareketleri göstermek için attımki spor salonuna başlayacağını söylemiş konu sahibi yazın, yaza da 20 gün kalmış yanlış bakmadıysam.
Steroidli olduğunu bakar bakmaz anladım anında belli ediyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.