Spor salonunda utanmak

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar aşırı utanıyorum. Kollarım çubuk gibi olunca onların yanında yapamıyorum. Mesela dambıl kaldıracağım ancak oradaki abilerin yanına gidip yapamıyorum. Yukarıda bacak çalışıyorum. Gidemiyorum. Kollarım da çubuk gibi. Bu aralar 1 saat olmadan çıkıyorum. Yaz tatili gelince fena kas yapıp arkadaşlarıma hava atacağım demiştim. Tatil de bitti sayılır, bu saatten sonra da olmaz. Sol kolum 2 haftadır yukarısı makine çalışırken ağrıyor ve 2 hafta makine çalışamadım. :( nasıl yapacağım?

Arkadaşlar aşırı utanıyorum. Kollarım çubuk gibi olunca onların yanında yapamıyorum. Mesela dambıl kaldıracağım ancak oradaki abilerin yanına gidip yapamıyorum. Yukarıda bacak çalışıyorum. Gidemiyorum. Kollarım da çubuk gibi. Bu aralar 1 saat olmadan çıkıyorum. Yaz tatili gelince fena kas yapıp arkadaşlarıma hava atacağım demiştim. Tatil de bitti sayılır, bu saatten sonra da olmaz. Sol kolum 2 haftadır yukarısı makine çalışırken ağrıyor ve 2 hafta makine çalışamadım. :( nasıl yapacağım?

Oradaki herkes bir zaman öyleydi oraya gitmenin amacı kendini geliştirmek o adamlar seninlen gurur bile duyar destek bile verir egolu birine gelirseniz aynı şeyleri diyemem.

Yiceksin o zaman. Her gün cicibebe + 1-2 paket makarnanı ye bak 5 6 aya nasıl canavarsın. Proteinini eksik etme. :)
Supplement olarak bunları alabilirsin;

Creatine.
Gainer.
Hocam o supplementleri içersem annemde beni öteki dünyaya götürür. Supplement protein tozu mu oluyor :D

Uzun bir spor kariyerine sahip bir insan olarak yazacağım.
Çoğumuz ilk senelerimiz veya çaylak denilen zamanlarımızda senle aynı durumu yaşıyordu.
Bu durumun utanılacak bir yönü yok neticede zayıf veya formda olmadığını düşünüp gitmişsin yani bir hatayı düzeltmeyi deniyorsun oradaki insanlara konuş-danış ve daha iyi bir süreç tamamla.

Gittiğin yer zorba veya kafası kırık adamlarla dolu değilse zaten bu durumu onlar sen bir şeyi yanlış yapınca uyarmak için geldikleri zaman anlarsın çünkü oraya gelen herkes zaten kötü bir durumu düzeltmek veya mevcut iyi durumu korumak için geliyor.

Oradaki herkes bir zaman öyleydi oraya gitmenin amacı kendini geliştirmek o adamlar seninlen gurur bile duyar destek bile verir egolu birine gelirseniz aynı şeyleri diyemem.
Hocam bazıları konuşuyor benle ama yanıma birisi geliyor. Makine çalışıyorum adam ağırlıkları takıyor ben daha 1 tane ağırlık takamıyorum.

Bende başlarda öyleydim ama şuan da çubuk fakat daha geniş düzenli olarak gidersen bir de tavuklu pilav gibi yüksek proteinli bir şeyler yersen takviye almana gerek yok.

Hocam o supplementleri içersem annemde beni öteki dünyaya götürür. Supplement protein tozu mu oluyor :D

İlk başta benimkilerde çok karşılardı ikna ettim şu an 1 kutu creatine bitirmişim. İkna etmeniz gerek. Zararlı şeyler değil.

5gr creatine almak için günde 1kg tavuk, 1kg balık veya 1kg et yemen gerek. Bunu daha kolay toz ile halledebilirsin. Güzelce açıklaman gerek sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı