Spor sonrası kolları kaldıramamak

Son düzenleme:
Kaslarının yeni yeni uykudan uyandığını düşün. Sen nasıl yeni kalkınca "Ne oluyor lan ben böyle salak bir insan değilim." diye bir mallıkla uyanıyorsun. Kaslarını da öyle hayal et.

Bunca yıldır uyuyorlardı, daha yeni uyanmaları gerekmiş. :)
Dostum spordan hemen sonra sıcak bir duş alsa idin çok daha az olurdu o ağrı. 2 güne geçer merak etme.
Soğuk duş almasının daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Kaslarının yeni yeni uykudan uyandığını düşün. Sen nasıl yeni kalkınca "Ne oluyor lan ben böyle salak bir insan değilim." diye bir mallıkla uyanıyorsun. Kaslarını da öyle hayal et.

Bunca yıldır uyuyorlardı, daha yeni uyanmaları gerekmiş. :)

Soğuk duş almasının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Ağrılar geçti. Ağrının üstüne gittim. Spor yapmaya devam ettim. Şuan sıkıntı yok.

Bugün spor salonunda 2. günüm. İlk gün kollarımı açamıyordum fakat kaldırabiliyordum. Bugün kollarımı açabiliyorum ama yukarı kaldırmaya başlayınca çok fena ağrı giriyor. Düşünün klavyeye yazı yazma yüksekliğinde bile arada bir dinlenerek yazıyorum. Düşünceniz nedir?

Kardeşim benim elbette hamlayacaksın elbette yorulacaksın, kasların çalışmaya başladı, birden yüklenince seni çok halsiz ve bitkin düşürür, merak etme 1 ay sonra canavar gibi hissedeceksin kendini vücudunuda gelişmiş olarak gördükçe basacaksın ilaçları. :D

Kardeşim benim elbette hamlayacaksın elbette yorulacaksın, kasların çalışmaya başladı, birden yüklenince seni çok halsiz ve bitkin düşürür, merak etme 1 ay sonra canavar gibi hissedeceksin kendini vücudunuda gelişmiş olarak gördükçe basacaksın ilaçları. :D
İlaç demişken :D Protein tozu ilerde sorun yaratır mı? Sarkma vs.

İlaç demişken :D protein tozu ileride sorun yaratır mı? Sarkma vs.

Ben işin şakası ile konuştum da, belirli bir süre kesinlikle toz vb şeyler kullanmanı asla tavsiye etmem, vücudun geliştikçe daha bilgili kişilerden bilgiler edinerek kullanmaya başlayabilirsin, ama hemen kullanırsan iyi olmaz, önce kaslarını sıkılaştırıp geliştirmen lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı