Spora başlamak yüzü ne kadar değiştirir?

Hocam yüzümü atsam anlar mısınız şişkin olduğunu veya yüz yapı mı? Ben çok anlamıyorum da

O kadar profesyonel değilim hocam. Belki başkası anlıyordurda çok Fransız'ım anlama konusunda.

Çok da net bir sonuç olur mu bilmiyorum ama gene de bir yazıyı paylaşayım araştırmadan:Yüzde ödem nasıl anlaşılır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Baktım hocam teşekkürler. Benim yüzüm daha yumuşak sanki yağlı gibi ödemli değil.

Yine de bir bakın yüzüme belki ben yanlış düşünüyorumdur.

Hocam dediğim gibi biraz Fransız'ım ve tam da resimden bir şey çıkaramayız. Ama evet yüzünüz biraş şiş göz çevresi, çene, yanaklar falan. Hele hele yanlardan sakal bıraktığınızda iyice fark edersiniz yanağınızın şişkinliğini bende de öyle fena belli oluyor kesince az görünüyor. Direk diyet + sporla düzeltirsiniz ortalama zamanda diye düşünüyorum.

Hocam dediğim gibi biraz Fransız'ım ve tam da resimden bir şey çıkaramayız. Ama evet yüzünüz biraş şiş göz çevresi, çene, yanaklar falan. Hele hele yanlardan sakal bıraktığınızda iyice fark edersiniz yanağınızın şişkinliğini bende de öyle fena belli oluyor kesince az görünüyor. Direk diyet + sporla düzeltirsiniz ortalama zamanda diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim cevabınız için. Spora başlayacagim düzenli olarak devam edecegim. Ne kaybederim ki zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı