Spora başlamalı mıyım?

emin ol sosyal medyanın etkisiyle ağır çalışan çok cocuk var
Yukarıda bahsettiğim çocuk ve diğer kişiler yüzünden bu hale geliyorlar. 13-14 yaşında fizik yaptım herkes yapabilir algısı oluşturuyorlar. O çocuk profesyonel kişilerle çalışıyor 13 yaşında öyle bir fiziğe çok nadir insanlar ulaşabilir. Bunu görenler sazan gibi atlıyor aa çocuk bu yaşta yapmış bende gideyim yapayım diyor sonuç komik.

Yukarıda bahsettiğim çocuk ve diğer kişiler yüzünden bu hale geliyorlar. 13-14 yaşında fizik yaptım herkes yapabilir algısı oluşturuyorlar. O çocuk profesyonel kişilerle çalışıyor 13 yaşında öyle bir fiziğe çok nadir insanlar ulaşabilir. Bunu görenler sazan gibi atlıyor aa çocuk bu yaşta yapmış bende gideyim yapayım diyor sonuç komik.
Emin ol steroid kullanım yaşı artık 14 15 yaşlarına kadar düştü buna çok şahid oldum

O ilaçların çoğu sahte oluyor birde, zaten zararı çok fazla olan bir şeyin sahtesini kullanmak vücuda kalıcı hasarlar bırakabiliyor.
Ya zaten türkiyedeki ilaçların hepsi sahte eczanede satılanlar hariç işte stanazolol sustanon vs. Onlar orijinal onun dışında tren olsun testo lar olsun hepsi sahte ben kabahatı ailelerde görüyorum biz o yaştayken bi çikolata cips alacağımız zaman bile iki kere izin alırdık ailemizden şimdi aynı yaştakiler paragöz hoca bozuntuları tarafından kandırılıp 14 15 yaşında soyunma odasında kalçadan iğne çaktırıyorlar sonuç ise 20 yaşında gelince ansızın ölüm gerçekten bak bu sosyal medyaya bir denetim getireceksin lanet olsun gerçekten hepsi mi yalancı olur bu konuda bir makale yazdım geçenlerde herkese yayın lütfen yazdığımı da insanlar gerçekleri öğrensin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı