Spora gitmeye üşenmek

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar salona gidiyorum. 3, 5 kişilik orada tanıştığım kafa dengi insanlar var hocamla da aram iyi ama gitmek istemiyorum nedensizce PC'den kalkmak mı istemiyorum, bilmiyorum. Ne yapmam lazım? Nasıl kendimi ayaklandırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hedef koyup kafana işlemen lazım. Ben 2-3 yıldır düzenli gidiyordum ama beslenmem olmadıgı için oldugum yerde sayıklıyordum şimdi günlük proteinimi düzgünce alma ya başladım. Bir süre zar zor gidince zaten kendilğinden motiven gelecektir. Bu iş motive değil disiplin işi.

Sert bir kahve iç ve bir daha düşün.

Bu saatlerden sonra kahve uyku kalitesini düşürür. Ama sabahları evet kahve insanı bir motive yapıyor özellikel kaliteli bir kahve oldu mu varya.. Öyle Starbuck'dır, Nescafe değil.

Hocam günün geç saatine bırakmadan sabah erkenden kahvaltıyı yapıp gidin ben 6 aydır gidiyorum aksattığım gün 5 kere falan olmuştur. Ben Fero ile lvbel C5 babayı açacaksın basacaksın mis gibi.

Katılıyorum. Sabahki spor çok daha iyi geliyor insana. Benim salon sabahları ana baba günü olmasa bende gideceğim ama aksamları hem daha serin hem kafa insanlarla beraber yapıyorum.

Çok düşününce kesinlikle gidemiyorum ben. Kıyfafetlerimi giyip çıkıyorum disari, ayaklarim otomatik goturuyor.

Hocam günün geç saatine bırakmadan sabah erkenden kahvaltıyı yapıp gidin ben 6 aydır gidiyorum aksattığım gün 5 kere falan olmuştur. Ben fero ile lvbel c5 babayı açacaksın basacaksın mis gibi.
hocam arkadaşlarım akşamları gittiğniden dolayı akşam gidioyrum eve gleiyorum uyuyorum direk daha iyi gibi oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı