Spora nereden başlamak gerekir?

William CHAR

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Ben spora başlamaya karar verdim. Evimde şu anlık 5'er kilo dambıllarım var. Bu sene spor salonuna gidemeyeceğim diğer sene gideceğim. Neler yapmam gerekiyor? Bir de benim için hareket tavsiyeleri verebilir misiniz?

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Ben spora başlamaya karar verdim. Evimde şu anlık 5'er kilo dambıllarım var. Bu sene spor salonuna gidemeyeceğim diğer sene gideceğim. Neler yapmam gerekiyor? Bir de benim için hareket tavsiyeleri verebilir misiniz?

Dostum hiç yormadan daha bir 20 30dk önce bir arkadaş bu konuyla ilgili konu başlatmıştı ama o spor ortasıydı istersen bakabilirsin veya istersen yazdıklarımı kopyala yapıştır yapabilirim.

Sagligin icin. Sirt gogus yap.

Evde yapıcaksın ilk önce kendi ağırlığın ile çalış ondan sonra aletlerle işin olsun

Biecps curl hammer curl lateral raise. Triceps için bir hareket var adını bilmiyorum ama kolunu yukarı doğru dimdik kaldırıp dumbelli arka tarafa doğru dirsekten indirip kaldıracaksın. Bunlar için 5 kg ağırlık tek başına yetmez. Hammer curl yaptığın ağırlıkla lateral raise yapamazsın mesela. Sırt için barfix çekebiliyorsan çek. Göğüs için şınav. Bu şekilde spor salonundaki kadar olmasa da gelişme sağlayabilirsin.

Dostum atabilir misiniz size zahmet ben yeniyim de bu forumda pek bilgim yok açıkçası.

Bildirim butonunun yanında ara kısmı var kelime kısmına "Diyet ve yürüyüş yaparak kaç kilo verebilirim" yaz konu çıktıktan sonra üstüne tıkla zaten forum açılınca içinde benim de cevapladığım metinleri göreceksin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı