Joe Satriani
Centipat
Arkadaşlar herkese merhaba, daha önce 4 tane spor salonu değiştirdim. Hepsine 2-3 ay gittim düzgün çalışmadım. Bir tane çok iyi salona 1 yıl yazıldım onda da düzgün çalışmadım. 0 gelişim 0 kilo kaybı kat ettim. Üstüne 20 kilo aldım. Şu an 141 kiloyum zirvem 156 Kg'dı 1 yılda şeker ilacı (glifor) yardımıyla 15 kilo verdim. Tabii son 2 ayda sporda yaptım.
Kısaca sormak istiyorum yağ oranı çok fazla, kas oranı bayağı düşük yeni başlayan birine kreatin fayda verir mi? Pratikte fazla deneyimim yok ama teorik olarak çok araştırdım. Creatine nasıl kullanılacağını biliyorum. Şu an 5 Kg'lık dambıllarla shoulder press vs. lateral raise hareketlerini 3'er set bile yapamıyorum. Ama makinede lat pulldown 40 kg çekebiliyorum.
Kısaca sormak istiyorum yağ oranı çok fazla, kas oranı bayağı düşük yeni başlayan birine kreatin fayda verir mi? Pratikte fazla deneyimim yok ama teorik olarak çok araştırdım. Creatine nasıl kullanılacağını biliyorum. Şu an 5 Kg'lık dambıllarla shoulder press vs. lateral raise hareketlerini 3'er set bile yapamıyorum. Ama makinede lat pulldown 40 kg çekebiliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: