Spotify vs Apple Music

Ses kalitesi olarak bir fark hissetmeyeceğin için Spotify diyorum. Ben Apple Music kullanıyorum merak ettiğim için şimdilik gene memnunum ama Spotifty daha iyi şarkılar öneriyor bana gibi geldi sanki Apple Music biraz daha yabancı müzik dinleyenler icin iyi gibi. Masaüstü uygulamada ise Apple Music'te Spotify'da gayet güzel.

Sizce Spotify mı yoksa Apple Music mi daha iyi? Ses kalitesi falan. Hem bilgisayar hem de mobil için soruyorum.
Öncelikle şunları söyliyeyim; ben şu anda iki platform için de abonelik ödüyorum ayrıca da benim hiç Apple cihazım yok. Apple Music gerçekten de Spotify'dan çok daha iyi. Kayıpsız ses seçeneği Dolby Atmos desteği gibi teknik konularda da üstün. Şarkı kütüphanesinde de Spotify'dan aşağı kalır yönü yok. Fiyat konusuna gelince ise Apple Music yine daha avantajlı.

Ses kalitesi nasıldır bilemem fakat Shuffle'da Spotify kadar kötü bir uygulama görmedim. Ne zaman şu shuffle butonuna tıklasam hep sürekli aynı şarkıları çalıp duruyor arka arkaya. O kadar uğraşıp playlist yapıyorum ona rağmen hep aynı şarkılar yeminle bıktım artık şu durumdan ayrıca radyo olayını da berbat etmişler. Yeni şarkı keşfetmek için radyoya giriyorum ve karşılaştığım görüntü şu sürekli beğendiğim şarkıları gösteriyor, sen bana sevdiğim şarkıları gösterip durucaksan Radyo'nun ne mantığı kalıyor?

1717448240708.png

Ses kalitesi olarak bir fark hissetmeyeceğin için Spotify diyorum. Ben Apple Music kullanıyorum merak ettiğim için şimdilik gene memnunum ama Spotifty daha iyi şarkılar öneriyor bana gibi geldi sanki Apple Music biraz daha yabancı müzik dinleyenler icin iyi gibi. Masaüstü uygulamada ise Apple Music'te Spotify'da gayet güzel.
Dedğiniz çok doğru hocam Apple Music gerçekten de yabancı müzik dinleyenler için daha uygun. Ama ses kalitesi fark ettiriyor onu söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı