SS Rival 600 vs Logitech G502 Hero SE

Sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    5
  • Anket kapandı .
Duyduğuma göre Rival 600 kronik sorunluymuş. Yan tarafı ile ilgili. Logitech G502 daha iyi seçim olur.

Arkadaş SteelSeries çalışanı gibi oldum yemin ediyorum. Evet hocam haklısınız ama artık sorunu çözdüler. Yeni Rival 600'lerde öyle bir şey yok. Eğer olurda yan tarafı çıkarsa direkt 0 yeni mouse veriyorlar.
Steelseries 600 kullanıcısı olarak, G502 tercih edin derim, hatta Steelseries hiçbir şey almayın.
Hocam negatif bir görüşünüz varsa ya da bir olay yaşadıysanız lütfen anlatın direkt SteelSeries'den hiç bir şey almayın demeyin. Şahsen bütün set olarak SteelSeries sipariş ettim kulaklığını 1 yıldır kullanıyorum. Rival 600'de aynı şekilde. Klavye de sipariş ettim inşallah gelir yakında.
hocam se ile fark sadece dış görünüş diye biliyorum.Teknik açıdan farklılık var mı?
Teknik açıdan farkları var. Hero SE üzerinde HERO (High Efficiency Rated Optical) dedikleri yeni ve daha iyi bir sensör var. Ayrıca G502 de çıkabilen çift tıklama tuşundaki sorunda düzeltilmiş. (Redditten çevirdim)

Son düzenleme:
Arkadaş SteelSeries çalışanı gibi oldum yemin ediyorum. Evet hocam haklısınız ama artık sorunu çözdüler. Yeni Rival 600'lerde öyle bir şey yok. Eğer olurda yan tarafı çıkarsa direkt 0 yeni mouse veriyorlar.

Hocam negatif bir görüşünüz varsa ya da bir olay yaşadıysanız lütfen anlatın direkt SteelSeries'den hiç bir şey almayın demeyin. Şahsen bütün set olarak SteelSeries sipariş ettim kulaklığını 1 yıldır kullanıyorum. Rival 600'de aynı şekilde. Klavye de sipariş ettim inşallah gelir yakında.

Teknik açıdan farkları var. Hero SE üzerinde HERO (High Efficiency Rated Optical) dedikleri yeni ve daha iyi bir sensör var. Ayrıca G502 de çıkabilen çift tıklama tuşundaki sorunda düzeltilmiş. (Redditten çevirdim)
Demek istediğim, SteelSeries 600 gibi üst model yapılıyor, sensörün lift of distance ayarı bile var, switchler desen 10 numara, ağırlık ayarlanabilir herşey okey de, yanlarının kaygan olması olayı bitiriyor benim için. Alışmaya çalışsam da bir türlü alışamıyorum. Ağırlıkları çıkarırsam bu sefer mouse kontrolüm zayıflıyor, ağırlığı arttırırsam elimden sabun gibi kayıyor. Daha önceki SteelSeries Rival 110 mouseum da lift of distance'sı çok yüksekti. Bir şans daha verip aynı markadan alayım dedim pişman oldum. Benim gözümde SteelSeries bitmiştir. Ha klavyesine sahip değilim ama memechanical bir klavyeye de 800 tl vermem doğrusu.

Demek istediğim, SteelSeries 600 gibi üst model yapılıyor, sensörün lift of distance ayarı bile var, Switch'ler desen 10 numara, ağırlık ayarlanabilir her şey okey de, yanlarının kaygan olması olayı bitiriyor benim için. Alışmaya çalışsam da bir türlü alışamıyorum. Ağırlıkları çıkarırsam bu sefer mouse kontrolüm zayıflıyor, ağırlığı arttırırsam elimden sabun gibi kayıyor. Daha önceki SteelSeries Rival 110 mouseum da lift of Distance'sı çok yüksekti. Bir şans daha verip aynı markadan alayım dedim pişman oldum. Benim gözümde SteelSeries bitmiştir. Ha klavyesine sahip değilim ama mekanik bir klavyeye de 800 TL vermem doğrusu.

O sizin tercihiniz. Evet o sorun vardı. En büyük sebebi ise RGB LED'ler ve elimizden çıkan ısı yapışkanları ısıtıp yerinden çıkmasına neden oluyordu. Sonra ki yaptıkları modeller de yapışkan güçlendirildi böylece sorun ortadan kalktı. Fakat tabii ki piyasadaki ürünler kaldı. Eğer ürününüzün garantisi devam ediyorsa garantiye gönderip yep yeni ve düzeltilmiş bir Rival 600 alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı