SSD hiçbir şekilde müdahale edilmiyor

Emrkprn

Centipat
Yaklaşık 2 hafta önce bir siteden yeğenime hediye olarak aldığım hazır sistem AMD ekran kartı güncellemesinden sonra açılmamaya başladı. Açılışta ASUS yazısı görünüyor ancak hiçbir tepki yok. Ne güvenli Mod'ta açabiliyorum ne USB Boot yapabiliyorum. SSD'yi kendi bilgisayarıma kendi bilgisayarım da açılmadı. Belki basit bir çözümü vardır diye sormak istedim. SSD markası James Donkey 240GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 hafta önce bir siteden yeğenime hediye olarak aldığım hazır sistem AMD ekran kartı güncellemesinden sonra açılmamaya başladı. Açılışta ASUS yazısı görünüyor ancak hiçbir tepki yok. Ne güvenli Mod'ta açabiliyorum ne USB Boot yapabiliyorum. SSD'yi kendi bilgisayarıma kendi bilgisayarım da açılmadı. Belki basit bir çözümü vardır diye sormak istedim. SSD markası James Donkey 240GB.

Aynısını yaşadım. Tek çözüm değişim. Bir anda çok fazla bad sector oluştuğu için disk salt-okunur'a geçiyor.

Hocam keşke SSD'yi alırken bize sorsaydınız. Bazı bilgisayarlarda uyum sorunları oluyor.

Belki arkadaşlar yardımcı olabilir. SSD kronik sorunlu diye spamlayacak arkadaşlar da kirlilik yapmasın lütfen.

Sistemi özelleştirirken aklıma gelmedi değil. Ama hata yaptım değiştirmedim maalesef. Cevaplar için teşekkürler.
Garantiye gönderdiğin zaman değişimi yapılıyor ama sıfır olarak gelen SSD ile de aynı sıkıntıyı yaşayabilirsin. Tekrar aynı şeyin olmayacağının garantisi yok yani. SSD Kronik sorunlu. Üstüne konuşulacak pek bir şey yok. Sadece SSD iade oluyorsa iade edebilirsin ya da garantiden değişim olarak sıfır gelen SSD'yi ikinci elde satıp daha kaliteli bir SSD alabilirsin. Garantiden gelen sıfır SSD'ye güvenip kullanmaya devam edersen ileride ansızın fişini çekebilir ve önemli verilerini kaybedebilirsin. Her şekilde o SSD'yi kullanmanı tavsiye etmem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı