SSD takıldıktan sonra başka Windows sürümüne geçilir mi?

GTX 970

Hectopat
Başlıkta pek anlatamadım ama SSD taktırdım bilgisayarcı Windows 10 Pro kurmuş ama ben Windows 10 Single Language geçmek istiyorum. Microsoft sitesinden ISO dosyasını indirsem Windows'u hangi diske kuracağımı vs istemez değil mi? O konular hakkında pek bilgim yok çünkü de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Pro sürümünüzü format atmadan düşüremezsiniz. USB ile Windows'u, Home Single Language sürümü seçip kurmanız gerekir sürüm düşürmek için.

@GTX 970 Windows üstüne tekrar Windows mu kurmak diyorsun? Yükseltme aracı o senin dediğin. Windows üstüne Windows kurulmuş oluyor yani.

@GTX 970 Windows üstüne tekrar Windows mu kurmak diyorsun? Yükseltme aracı o senin dediğin. Windows üstüne Windows kurulmuş oluyor yani.

Hocam siz Windows'dan anlarsınız bu linkte ki işlemi yapsam Windows Home dönebilir miyim? Ve hani bir tane disk biçimlendirme gibi bir ekran geliyor o ekran gelmez değil mi o işleri pek beceremiyorum yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum.

Hocam siz Windows'dan anlarsınız bu linkte ki işlemi yapsam Windows Home dönebilir miyim? Ve hani bir tane disk biçimlendirme gibi bir ekran geliyor o ekran gelmez değil mi o işleri pek beceremiyorum yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum.

Hangi işlem? Bir sürü işlem var o linkte.

Dosya Ekleri

• use-windows-setup.png
    use-windows-setup.png
    30,1 KB · Görüntüleme: 29
Hocam peki hani bir tane disk biçimlendirme gibi bir ekran geliyor o ekran gelir mi?

USB ile yaparsan, evet gelir. Windows yükseltme aracıyla yaparsan gelmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı