SSD takıldıktan sonra başka Windows sürümüne geçilir mi?

Hocam sistem bilgilerinde eski yazıyordu.

Dosya Ekleri

• IMG_20220729_145644.jpg
    IMG_20220729_145644.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 33
@GTX 970 UEFI destekliyor. Windows ISO dosyasını GPT olarak yazdır, tekrar format at.

Tamamdır hocam. Bu linkteki Windows'u indirsem sıkıntı olmaz değil mi? Bugün onu indirip kurmuştum.

Sıkıntı olmaz. Microsoft'un orijinal ISO dosyası. Bu arada, anakartınız nedir? UEFI bir sisteme sahip olmadığım için yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım sadece UEFI OS olarak seçeceksiniz.

Sıkıntı olmaz. Microsoft'un orijinal ISO dosyası. Bu arada, anakartınız nedir? UEFI bir sisteme sahip olmadığım için yanlış bilgi vermek istemem ama sanırım sadece UEFI OS olarak seçeceksiniz.

Samsung NP2705E5 laptopun markası. Götürdüğüm bilgisayarcı crack Windows 10 kurmuş BIOS ayarına girdiğimde o ekran görüntüsünde belirttiğim ayar aynı şekilde UEFI and cms OS idi.

Samsung NP075E5 laptopun markası. Götürdüğüm bilgisayarcı crack Windows 10 kurmuş BIOS ayarına girdiğimde o ekran görüntüsünde belirttiğim ayar aynı şekilde UEFI and cms OS idi.

Öyle bir laptop bulamadım, modeli yanlış söylediniz herhalde. Sen UEFI OS olarak ayarla. GPT olarak yazdır ISO dosyasını.

UEFI olarak kuruluma başladım.

Gene anakartı yazmıyor.

UEFI ile kurdum dediğiniz gibi daha iyi oldu. Şimdi güncelleştirme yapıyor.

Böyle bir tik çıkıyor her şeyin yanında bu nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_20220729_154546.jpg
    IMG_20220729_154546.jpg
    50,8 KB · Görüntüleme: 25
  • unknown.png
    unknown.png
    3,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
@GTX 970 yanlış hatırlamıyorsam, Windows Defender'ın bir tiki olabilir. Bende Defender açık ama öyle bir tik çıkmıyor. UEFI ile alakalı da olabilir, bilmiyorum.

@GTX 970 internette araştırdım. OneDrive ile alakalıymış, OneDrive'i kapatmayı deneyebilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı