SSD'den M.2 SSD'ye geçiş

Disk yönetimine girip kontrol ettiniz mi hocam? Sizin biçimlendirmeniz gerekebilir. Arama çubuğuna ''disk yönetimi'' yazmanız yeterli. Görselde bulunduğu gibi 2 tane disk bulunması lazım. Yeni olanı tıklayıp, yeni birim oluştur seçeneğini seçmelisiniz.

@lecirabey

Dosya Ekleri

• Disk.png
    Disk.png
    11,8 KB · Görüntüleme: 58
Tamam hocam şu an klonlama işlemi yapılıyor. Bittiğinde yazarım. Vaktinizi alıyorum çok teşekkürler bu arada.
@lecirabey sıkıntı yok hocam. Yeni biçimlendirdiğinde olması gereken bu şekilde, tek parça halinde.

Hocam klonlama işlemi bitti. Boot ayarlarından M.2'yi başlangıç yaptım. M.2 artık: C oldu. Ama eski SSD :d olarak duruyor aynı boyutta. Bilgisayarım içerisinden :d yi seçip biçimlendirmi diyeceğim?
Tamam hocam şu an klonlama işlemi yapılıyor. Bittiğinde yazarım. Vaktinizi alıyorum çok teşekkürler bu arada.

Hocam klonlama işlemi bitti. Boot ayarlarından M.2'yi başlangıç yaptım. M.2 artık: C oldu. Ama eski SSD :d olarak duruyor aynı boyutta. Bilgisayarım içerisinden :d yi seçip biçimlendirmi diyeceğim?

Hocam hallettim mini tool Partition wizard ile. Çok teşekkürler bilgiler için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı