ST1000LM024 disk sağlığı

Evet, verileri ondalık yaparak okunaklı hale getiriyor bu yöntem. :) SSD'yi atmışsınız sanırım. Early Bad Block'lar var. Onun dışında bir sorun gözükmüyor. Ki o da bir sorun değil. :) Gayet sağlıklı SSD.
Evet. WD Green'i atmışım. Açıkçası sadece oyun ve belge depolama amaçlı kullanıyorum. İyi bir SSD değil kendileri.

Dosya Ekleri

• 978+561456.PNG
    978+561456.PNG
    63,3 KB · Görüntüleme: 46
Evet. WD Green'i atmışım. Açıkçası sadece oyun ve belge depolama amaçlı kullanıyorum. İyi bir SSD değil kendileri.
@Assecreed hocamın dediği gibi 24 kötü sektör var. 24 tane yeni sektör tahsis edilmiş. Yazma ve okuma hataları zaten pek doğru değil Seagate disklerde. Açıkçası önemli verilerini depolamanızı tavsiye etmiyorum bu diskte.

@Assecreed hocamın dediği gibi 24 kötü sektör var. 24 tane yeni sektör tahsis edilmiş. Yazma ve okuma hataları zaten pek doğru değil Seagate disklerde. Açıkçası önemli verilerini depolamanızı tavsiye etmiyorum bu diskte.
Zaten format atarken veri taşıma amaçlı kullanıyordum diski uzun süredir. Bir de buraya sorayım dedim.

Doğru yav. Unuttum ben bu Seagate disklerin içinden Samsung HDD çıktığını. :D Seagate üretiyordu Samsung HDD'leri. Bence yine hatalı olabilir. :)
Maalesef hatalı değil. Seagate olsaydı yazma hatasının parametresi olmazdı. Seagate Current ve Worst'ü 252 ya da 253'ten almıyor. Okuma ve tarama hataları fazla gözükürdü ve eşikleri az olurdu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı