Stabil Linux dağıtımı önerisi

Makaleler
6
Daha fazla  
3 Günde hem sevip hem nefret ettim, şu anda sistemde donmalar, kasmalar oluyor. Her zaman değil arada, video izlerken video donuyor, donarak geliyor ses akıcı bazen ses sanki jak yarım takılı gibi geliyor ama düzeliyor, sistemim Windows'da ara ara hata çıkarıyor diye geçtim. Ancak pişman oldum. Öneriniz var mı? En stabil Linux dağıtımı nedir?

A8 7600.
MSI A68HM E33V2.
GT 1030.
240GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi deneyimlerim ile birlikte öyle çok da stabil olmadığını söyleyebilirim. Arch tabanlı dağıtımların içinde stabil olan dağıtım bulmak iyice zorlaşıyor. Ubuntu tabanlı dağıtımlar diğerlerine kıyasla çok daha stabiller. Hatta isteseniz bile bozamıyorsunuz neredeyse.

Kendi deneyimlerim ile birlikte öyle çok da stabil olmadığını söyleyebilirim. Arch tabanlı dağıtımların içinde stabil olan dağıtım bulmak iyice zorlaşıyor. Ubuntu tabanlı dağıtımlar diğerlerine kıyasla çok daha stabiller. Hatta isteseniz bile bozamıyorsunuz neredeyse.
Arch’ın en stabili Manjaro sanırım ben çok beğenmiştim HDD’li bilgisayarımda akıcı çalışıyordu.

Bozuluyor , Windows Vista bile daha stabildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı