Starfield metacritic 87!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 10:17 aç izle vurulma efektine bak sonra konuş?

Bilmiş bilmiş laf atmayın gayet açık adam da söylüyor çok küt bir animasyon var al aç izle bunun için oynamalık bir olay yok?

Hala gelmiş gülme efekti atıyorlar hiç objektif bakmıyorsunuz bazı şeylere. Takım tutar gibi savunmana gerek yok evet abi burası kötü olmuş diyebilirsin yok bizim ülke böyle şöyle deyip kendini 190IQ zannetmene gerek yok.

Sadece buna mı takıldın? Oyunun o kadar güzel olmasına rağmen.

Bir önceki gün ne yazdığından haberi olmayan insanlarla oyun tartışıyoruz. Harcadığım vakte yazık. Sen oyununu oynamaya devam et.
Sen erken erisimde attigimiz bug reportlarindan bahsediyorsun herhalde. Senin gibisine soylenecek en guzel soz Allah akil fikir versin olur muhtemelen.

Senin için oyun adam vurmadan mı ibaret?
Enis Kirazoğlu'nun yaptığı açıklamada bug sayısı cok az o da oyuna etki etmiyor dedi,
Açık dünyası harika dedi. Sıkıntılar ise şunlar
1-Vuruş hissiyatı
2-Yükleme Ekranları (benim için sorun yok)
3-Gemi savaş mekanikleri (benim için sorun yok)
4-Konuştuğumuz karakterlerin yüz hatları (benim için sıkıntı yok)
90'ı hak ediyor
Oyunun sunduğu macera, içeriği iyi olduktan sonra teknik işler boş. Bugün herkesin "oha çok iyi grafik, fizik" dediği oyunlar 10 sene sonra çöp olacak. Teknik ve prodüksiyon eskimeye mahkumdur ancak oyunların sunduğu içerik kaliteliyse her zaman kaliteli kalmaya devam eder, edecek. Mesela Oblivion oynuyorum şu an mis gibi oyun valla, çok eski evet, çok kütük evet. Ama beni soktuğu macera paha biçilemez, yan görevleri paha biçilemez.

Neden insanlar işin prodüksiyon tarafına bu kadar takıklar aklım almıyor valla.

Oyunun sunduğu macera, içeriği iyi olduktan sonra teknik işler boş. Bugün herkesin "oha çok iyi grafik, fizik" dediği oyunlar 10 sene sonra çöp olacak. Teknik ve prodüksiyon eskimeye mahkumdur ancak oyunların sunduğu içerik kaliteliyse her zaman kaliteli kalmaya devam eder, edecek. Mesela Oblivion oynuyorum şu an mis gibi oyun vallahi, çok eski evet, çok kütük evet. Ama beni soktuğu macera paha biçilemez, yan görevleri paha biçilemez.

Neden insanlar işin prodüksiyon tarafına bu kadar takıklar aklım almıyor vallahi.

Hocam, gidiyorsun şimdi baska bir gezegene,
Oradan sonra bakmışsın bir amaç için oraya gidiyorsun, sonra bir bakmışsın başka onlarca olay daha yasamışsın. İşte oyunun açık dünyası öyle:D

Her şeye bir bahanen var.
The concept of Early Access has become increasingly popular in the gaming industry. It allows developers to release games in an unfinished state, enabling them to gather valuable feedback from players and iterate on the game before its official launch.

Annene babana sabirlar diliyorum, senin cidden hak ettigin bu forumdaki akli basinda olan herkesten guzel bir blok.

Annene babana sabirlar diliyorum, senin cidden hak ettigin bu forumdaki akli basinda olan herkesten guzel bir blok.

Erken erişimin İngilizce açıklamasını atıp ne yapalım diye bekliyorsun? "Haa evet bak bunu gördüm, o zaman şu an gördüğümüz hatalarda sorun yok." mu diyeceğiz? Sabır falan diliyor bir de :D Bu forum gerçekten garip bir hâl aldı.

Son mesajımı yazıyorum bu konuya. Bu konudaki oyunun savunucularının çoğu bizim oyunu oynamadığımızı falan sanıyor sanırım. Burada yazılan zırvalara mı inanayım kendi gördüğüme mı? Çökme ve ilk iki bölümde nispeten daha iyi deneyim yaşamama rağmen 3. bölümde oyun kıran saçma sapan hatalarla karşılaştım. Bunlarla ilgili konuşulanca da "Hangi hataymış ya?" diye soruluyor şaka gibi. Burada savunuculuk yapan çoğu kişi muhtemelen oyunu oynamadı bile. İnternetten oyunun videolarını izleyip buraya yazdıklarını düşünüyorum çünkü bahsedildiği gibi oyunu oynasalar bunları görmemeleri mümkün değil. Oyuna duyduğun hayranlıktan dolayı yaptığın savunmaya mı inanayım kendi gördüğüme mı?

Yine de bir şey öğrendim. Witcher 3 ve BG3 hayranlarıyla bu oyunları tartışmamak gerek. Çünkü nadiren iyi oyun oynadıkları için bu oyunların ileri seviye hayranları eleştiriye tahammül edemiyor. O yüzden tartışmak mantıksız. Oyunda hata var diyenlere "2-3 ay sonra oynayın o zaman." diyen bir zihniyetten bahsediyoruz, harcadığınız her saniye israf. Oldu, para ödedik ama sorun yok 2-3 ay sonra da değil Larian ne zaman uygun görürse o zaman oynarız :D

Son düzenleme:
Erken erişimin İngilizce açıklamasını atıp ne yapalım diye bekliyorsun?
Hala su cumleyi kurabiliyorsan zaten senin icin yapilabilecek fazla bir sey kalmamis demektir. Belediye falan ilgilensin seninle biz seni ciddiye aldikca onore oluyorsun belli ki, sacmalamayi marifet zannediyorsun.

Hâlâ şu cümleyi kurabiliyorsan zaten senin için yapilabilecek fazla bir şey kalmamış demektir. Belediye falan ilgilensin seninle biz seni ciddiye aldıkça onore oluyorsun belli ki, saçmalamayı marifet zannediyorsun.

Yukarıda uzun açıklama yaptım, okuyacaksan oku. Daha fazla da senin gibilerle vaktimi israf etmeyeceğim. Hatalar erken erişimle sınırlı sanıyorsun ama işte gerçekler senin hayranlığının önüne geçiyor. Belediye ilgilensin benle sorun yok. Sana o da yetmez çünkü. Adam hâlâ oyunu erken erişimde sanıp savunma yapıyor, belediye falan diyor. Kamera şakası falan galiba.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı