Starfield metacritic 87!

BG3'e henüz girişemedim ama combat konusunda divinity daha iyi gibi. Ayrıca teknik açıdan oyun pek iyi değil. Benim 1080p Ultra 60 FPS almam lazım bu texture kalitesi ile ama yok. Onun dışında iyi duruyor. Starfield da teknik açıdan çok iyi değil ama taş gibi duruyor. Birbirinize bir şeyler atmayın arkadaşlar. Kim ne seviyorsa onu oynasın. Bir firmayı da körü körüne savunmayın.

"Bir taraf Starfield'a sövüyor, bir taraf Spider-Man 2'ye. Oyunları isimlerinden dolayı değil, oyun oldukları için sevmeyi ve oyunu ne olmadığına göre değil, ne olduğuna göre değerlendirmeyi bir türlü öğrenemedik."

Hatırlatma:
Paralar yanlış yere gitti galiba. 🤠

🤠Paralar yanlış yerde.

BG3 daha iyi combat konusunda, eger benim gibi Divinity OS 2'yi hatim etmissen sen de ayni seyi dusunursun buyuk ihtimalle.

Divinity: OS2 bu türde gördüğüm en temiz combata sahip oyundu. Dediğim gibi BG3'e tam anlamıyla girişmedim ama o da güzel duruyor. Hani Starfield berbat, BG3 berbat diye birbirimize laf atmaya gerek yok.

🤠Paralar yanlış yerde.

IGN EU'ya gitmesindense IGN JP'ye gitmesini tercih ederim.

Ondan değil hocam. Ign EU'ya 1 kuruş gitmesini bile istemem. Bu kuruluşun iki farklı lokasyondaki hallerinde bu kadar puan farkı olmasının açıklaması belli zaten. Ign her AAA oyuna en az 7 veren adamlar.

Ign EU neden 7 verdi onu çözemedim ama. Bu adamlar Call of Duty'e 8 verdi.
1693563105434.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı