Starfield, Skyrim ve Fallout 4'ün toplamından daha fazla, 250.000'den fazla diyalog satırına sahip

Her ay 60 lira yolmak..
Çevirisini yüklediğiniz oyunu sistemden kaldirmadığınız sürece abonelik bitse dahi yamayı kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Tabii, bu 60₺ gibi fahiş fiyatlardan "Türkçe yama aboneliği" satışı yapmalarını temize çıkarmıyor.

Çevirisini yüklediğiniz oyunu sistemden kaldirmadığınız sürece abonelik bitse dahi yamayı kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Tabii, bu 60₺ gibi fahiş fiyatlardan Türkçe yama satışı yapmalarını temize çıkarmıyor.
Sürekli güncelleme alacak oyunlar var.
Kaldı ki yaptıkları iş illegal.

Starfield Türkçe yama için en 2 3 sene diyorsanız ben senelik gamepass almam o zaman ya. 1 sene bile çok tabi çok fazla kelime de var işleri de zor ancak 2 3 sene beklenilecek süre değil bence.
Resmi yama çıkması için ne yapılabilir ? Umarım çıkar temennim o yönde ancak ihtimalim ise çok düşük..

Nicelik değil nitelik önemli. Fallout 4 diyaloglar açısından berbat bir oyundu. Birbirinin laciverdi diyaloglar vardı oyunda. Böyle olduktan sonra 1.000.000 satır diyalog olsa ne fark eder? Umuyorum Todd Howard son yaptığı oyunlardan bir ders çıkarmıştır. New Vegas'in diyalog kalitesine yakın bir oyun olsa yeterli benim için.

RDR2'nin 500.000 diyalog satırı varmış onu geçmiyordur herhalde. Ben de steam üzerinden aldım oyunu i5-11400H RTX 3050Ti var umarım düzgün sabit bir fpsle oynayabilirim. Eskiden starbound oynuyordum onun 3d versiyonu ve daha iyisi olacak gibi fallout oyunlarını da severim zaten

RDR2'nin 500.000 diyalog satırı varmış onu geçmiyordur herhalde. Ben de steam üzerinden aldım oyunu i5-11400H RTX 3050Ti var umarım düzgün sabit bir fpsle oynayabilirim. Eskiden starbound oynuyordum onun 3d versiyonu ve daha iyisi olacak gibi fallout oyunlarını da severim zaten
Kesin konuşmayayım ancak o sistem ile bu oyunu oynayamazsın. Belki bir ihtimal oynasan bile her şey en düşük ayarda dlss bile ulta performans moduna 20 30 de fpsler belki oynarsın. Tabi görüntünde çamur gibi olur. Kısaca oynanmaz. Deneme bile :)

Kesin konuşmayayım ancak o sistem ile bu oyunu oynayamazsın. Belki bir ihtimal oynasan bile her şey en düşük ayarda DLSS bile ulta performans moduna 20 30 de FPS'ler belki oynarsın. Tabii görüntünde çamur gibi olur. Kısaca oynanmaz. Deneme bile :)

Bence o Kadar'da değil bir şekilde oynar karışık ayar yaparak.

RX6700 nasıl oynayacağimi merak ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı