Starfield Türkçe Yama (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) - Otomatik Güncelleme Destekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nexus Mods sitesini de kullanabilirsiniz öyleyse. Başka kimse de kendisine mal edemez. Gerçi bağış bile istemeyip yamayı böylesine sahiplenmek biraz ironik olmuyor mu?
Yama için o kadar emek verip biz yaptığımız için sahiplenmemiz normal değil mi ? Yama bizim çünkü :) Ayrıca yaptığımız işin arkasındayız işte, yaptığımız ve getirdiğimiz sistemde kim hata alırsa elimizden ne geliyorsa yardım ediyoruz. Ayrıca kendi sitemden paylaşmıyorum farkındaysan, herkesin kullandığı forumları kullanıyorum. Nexus mods sitesine dosyalar açık halde koysam, oradan indiren ve bu işleri bilen birisi sence içindeki ismimizi değiştirip tekrar eskiden yaşadığımız gibi yamalarımızı alıp kendi yapmış gibi paylaşamaz mı ?
 
Hocam konuyla alakasız, deliver us mars oyunu Türkçe yama arıyorum fakat link kırılmış. Link şifresinde de sizin nickname yazıyor. Acaba o siz misiniz? Eğer elinizde varsa özelden atabilir misiniz? Çok şaşırdım sizin isminizi görünce.
Bu oyunun yamasını ben de arıyorum bulursanız gönderir misiniz?
 
Korsan indirenler Xbox Game Pass sürümünü mü kuracak yoksa Steam Epic mi?
 
Güncelleme sonrası aldığım uyarıdır. Dikkatli hareket etmek gerek daha önce de sistemi yeniden başlatsam da arkada Launcher uygulaması gizliden açık olarak görünüyordu.

1694360380293.png
 
Güncelleme sonrası aldığım uyarıdır. Dikkatli hareket etmek gerek daha önce de sistemi yeniden başlatsam da arkada Launcher uygulaması gizliden açık olarak görünüyordu.

Eki Görüntüle 1939650
1694450593079.png

Verdikleri linke girip şunu gören adam zaten indirmez yamayı. Maalesef kaliteli bir çevirisi yok Starfield'ın şu anda. Anonymous çeviri ekibinden para ile almak lazım diğerleri ya virüslü ya da aşırı kötü oluyor şu anlık. Arkadaşlar da nasılsa bakmayız diye virüslü virüstotal sonucunu paylaşmışlar.
 
Kaspersky yamayı direkt sildi güven vermedi. Nexusmodda olan makine çeviriyi yükledim herhangi bir uyarı vermedi onu kullanabilrisiniz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı