Starfield vs Baldur's Gate 3

ColdCristall

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2020
Mesajlar
336
Çözümler
2
İki oyundan birisini alacağım. RPG ve seçimlere göre şekillenme benim için önemli. Baldur's Gate 3 tepeden oynanış olduğu için pek içine çekmedi öncesi de deneyimledim. Birisi 35 dolar Baldur's Gate 3 diğeri 42 dolar Starfield hangisi alınır?
 
Starfield günümüz için gayet iyi düzeye geç olsa da geldi. İki oyunu da oynamış biri olarak, hatta Starfield ilk çıktığında direkt 3050 Ti ile 60 FPS olarak 80 saat civarı oynadım. Gerçek bir RPG deneyimi istiyorsanız BG3 çok çok üst düzeyde Starfield'e göre. Ben BG3 oynamaya başladığımda ilk defa sıra tabanlı izometrik bir RPG oyunu oynadım, başta garip geldi ama yabancılık çekmedim. Önceden Dungeons and Dragon oynayanları izlediğimden sıra tabanlı savaş sistemi pek yabancı gelmedi, keyif verdi bana bayağı. BG3 muazzam bir serbestlik veriyor. Ne kadar büyük Bethesda fanı olursam olayım. BG3 çok çok daha üst sınıf bir oyun olmuş. İzometrik bakış açısına ve sıra tabanlı savaş sistemine alışabilirim diyorsanız ve gerçek bir RPG istiyorsanız cevap belli. Starfield kötü mü, asla. Yoksa 80 saat oynamazdım. O da çok güzel ve FPS oyunu olduğundan oynaması daha rahat, güzel bir hikayesi var.
 
Starfield günümüz için gayet iyi düzeye geç olsa da geldi. İki oyunu da oynamış biri olarak, hatta Starfield ilk çıktığında direkt 3050 Ti ile 60 FPS olarak 80 saat civarı oynadım. Gerçek bir RPG deneyimi istiyorsanız BG3 çok çok üst düzeyde Starfield'e göre. Ben BG3 oynamaya başladığımda ilk defa sıra tabanlı izometrik bir RPG oyunu oynadım, başta garip geldi ama yabancılık çekmedim. Önceden dungeons and Dragon oynayanları izlediğimden sıra tabanlı savaş sistemi pek yabancı gelmedi, keyif verdi bana bayağı. BG3 muazzam bir serbestlik veriyor. Ne kadar büyük Bethesda fanı olursam olayım. BG3 çok çok daha üst sınıf bir oyun olmuş. İzometrik bakış açısına ve sıra tabanlı savaş sistemine alışabilirim diyorsanız ve gerçek bir RPG istiyorsanız cevap belli. Starfield kötü mü, asla. Yoksa 80 saat oynamazdım. O da çok güzel ve FPS oyunu olduğundan oynaması daha rahat, güzel bir hikayesi var.

Starfield'i satın aldım hocam, BG3 izometrik bakıştan ötürü pek ısınamadım teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı