Statik IP pingi etkiler mi?

blackrow

Kilopat
Katılım
15 Eylül 2016
Mesajlar
185
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TurkNet fiber 100 Mbps kullanıyorum. Hız ve ping konusunda sorunum yok fakat pingim eski ADSL internetimle hala aynı değerlerde. Mesela eski internetimde CS:GO'da 35-30 ping değerlerini görüyorken fiber olmasına rağmen bunda göremiyorum. Statik IP bu konuda faydalı olabilir mi veya ne işe yarar, açıklar mısınız lütfen?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aylık denemene gerek yok. TurkNet'te şimdi alıp ertesi gün iptal edebiliyorsun. Fakat olumsuz kısımları da var; IP bloğunu seçemiyorsun ve ayda sadece 1 kez statik IP alabiliyorsun.
Bence denemeye değer.
 
Genel olarak ping sorunu var, normalde telefondan bile yüksek boyutlu dosyaları indirebiliyordum, şu an ise 100 KB'lık dosyayı bile 5-10 saniyede indiriyorum.
 
Merhaba arkadaşlar ben daha teni TurkNet'e geçtim ve VDSL 78 7.60 olarak hız alıyorum ve ping değerim ise 25 fethiye de oturuyorum önceden kullandığım Türk Telekom paket 35'e 5 ve 12 ping veriyordu TurkNet'e geçtiğimde arttı Fortnite oynuyorum ve aslında iyi bir internet ve de değil çünkü ping düşürme programı kullanmadan 35 pinglere kadar düşebiliyorum sunucuda tek ben varım ama ping düşürme programı açıkken de aynı veya daha dazla TTNET de 25 pingleri programlı bir şekilde görebiliyordum bu sorunu çözemedim ama statik IP'yi duydum ping düşüşü olur mu ne kadar olur daha önceden kullanan biri varsa yazarsa çok iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı