Steam başarısız satın alım

EİVOR

Decapat
Yer
Dortmund
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese iyi geceler dilerim. Kış indirimlerinden FIFA 21 satın aldım. Ödeme tamamlandı görünüyordu. Pencereyi kapattım, sonra bekledim. Dedim herhalde birazdan onaylanır, bekledim. Ne gelen ne giden var. Ödeme bekleniyor dedi. Hesabımdan da para çekmişler, şimdi mail atmışlar: Ödeme sırasında hata oluştu, tekrar satın alın diye. Son parayı verdim, nasıl satın alabilirim bir daha, aklım almıyor :D Para iadesi de yapmadılar, destek talebi oluşturdum. Cevap veren de yok, ne yapmalıyım?

Steam destek cidden çözüm konusunda başarılı. Hangi konuda ticket attıysam hepsinde olumlu sonuca ulaşan geri dönüşler sağladılar. Sorununuz çözülür merak etmeyin sadece ticket atın yeterli olur. :)

Ya kral tamam da adamlardan cüzdan kodu mu istedin verdiler öyle bir diyorsun ki. İade işte bilmem ne tabii ki çözecekler.

Ayrıca bir anımı anlatayım; benim hesabımda adamın biri 600 TL'lik tam 4 kere alışveriş yapıp durmuş ve iade istemiş, sonra gidip Team Fortress'e şeylerini en kuruş iken gidip 600 TL'den almış falan :D Kayıtlı kart bulmadı ya, ne yaptıysa artık. Garip Benin hesabın da duran atomik alaşım skini (5 TL değerinde) ve şimdiler de tam 90 TL değerinde olan, 5 ay önce bakmıştım en son, kırmızı çizgi ak skini mi satmıştım ve hesabımda 15 TL vardı bütün bakiye mi silip öyle verdiler hesabı, o param çıksın onlardan..

Sorunun büyük ihtimalle ödeme yöntemi iledir. Bana da beklemede yazıyordu ama param gitmiyordu. Belki yoğunluk diyeceğim de paranı neden çekiyor ki? Böyle olaylarda daha çok parayı çekmeden ürünü verirler. Para gitti gözükür sende ama 2 güne falan eksilir bakiyen.

Ya kral tamam da adamlardan cüzdan kodu mu istedin verdiler öyle bir diyorsun ki. İade işte bilmem ne tabii ki çözecekler.

Ayrıca bir anımı anlatayım; benim hesabımda adamın biri 600 TL'lik tam 4 kere alışveriş yapıp durmuş ve iade istemiş, sonra gidip Team Fortress'e şeylerini en kuruş iken gidip 600 TL'den almış falan :D Kayıtlı kart bulmadı ya, ne yaptıysa artık. Garip Benin hesabın da duran atomik alaşım skini (5 TL değerinde) ve şimdiler de tam 90 TL değerinde olan, 5 ay önce bakmıştım en son, kırmızı çizgi ak skini mi satmıştım ve hesabımda 15 TL vardı bütün bakiye mi silip öyle verdiler hesabı, o param çıksın onlardan..

Sorunun büyük ihtimalle ödeme yöntemi iledir. Bana da beklemede yazıyordu ama param gitmiyordu. Belki yoğunluk diyeceğim de paranı neden çekiyor ki? Böyle olaylarda daha çok parayı çekmeden ürünü verirler. Para gitti gözükür sende ama 2 güne falan eksilir bakiyen.
Ben yaşadığım deneyimden memnun kaldığımdan bahsettim sadece. Sanki karşılığında para almışım da o yüzden övüyormuşum gibi bir anlam çıkarmaya çalışmışsınız ama bir tık boş yapmışsınız. Bence yapmayın :). Kolay gelsin.

Ben yaşadığım deneyimden memnun kaldığımdan bahsettim sadece. Sanki karşılığında para almışım da o yüzden övüyormuşum gibi bir anlam çıkarmaya çalışmışsınız ama bir tık boş yapmışsınız. Bence yapmayın :). Kolay gelsin.

Ahahha böyle bir anlam çıkarmak ayık kafa ile mümkün olmasa gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı