Steam CS:GO oyun yasaklaması verdi

Anıl Akıncı

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2020
Mesajlar
59
Yer
Istanbul Şişli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 8 yıllık Steam hesabım sadece FACEIT oynamama rağmen VAC ban yedi. Hesabımda bir sürü madalya ve skin var. Ben ticket attım sürekli yazdım fakat bir cevap alamadım. Nasıl bir yol çizmem gerekiyor? Steam envanterimde 14 bin liralık skin var ama o para hiç umurumda değil, ben o hesabıma üzülüyorum. Bir sürü madalyam vardı hepsini emekle kazandım teker teker aldım oynadım ve bir anda VAC yedim ve VAC dalgası gelmişti yakın bir zamanda, ben o zaman yediğimi düşünüyorum.

Dalga geçmeden bana yardımcı olabilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • 1.png
    1.png
    5,7 KB · Görüntüleme: 352
  • 2.png
    2.png
    7 KB · Görüntüleme: 360
  • 3.png
    3.png
    27,7 KB · Görüntüleme: 354
  • 4.png
    4.png
    98,2 KB · Görüntüleme: 336
@berke097

Ben onlarin yalancisiyim. Alttaki yazida da belirtildigi üzere.

"Overwatch yasaklamamı temyize götürebilir miyim?

Hayır. Overwatch yasaklamaları temyize götürülemez veya Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Yasaklamaları sadece Müffettişler bir suç için hemfikir olduğunda verdiğimizden, verilen yasağın doğruluğundan oldukça eminiz. Vakayı izleyen Müfettişlerden biri bile hemfikir olmazsa Şüpheli’ye herhangi bir yasaklama uygulanmaz."

Dikkat ederseniz VAC yasaklamalarinda hatali ise kaldirilir diyorlar. Overwatch yasaklamalarinda ise artik bu ibare bulunmamakta ve verilen yasaklamadan eminiz diyorlar.
Size yalancı diye bir hitapta bulunduğumu söylemedim. Ama bir denemekte fayda var değil mi? Hile kullanan arkadaşların banlarının otomatik kaldırılacağını düşünmüyorum ben.
 
Ben hala yasaklamanın haklı olduğunu düşünüyorum.

Hem overwatch müfettişi hem de onlarca insan profiline hileci ve boostlatiyor demiş.
Ben de sana katılıyorum ama insanların yazdıklarından dolayı değil. Bana da -rep yazan çok oluyor. Steam'in/Valve'nin böyle bir hesaba yanlışlıkla ban attığını düşünmek saçma geliyor sadece.
 
Valve banladığı kişileri gerçekten hile kullandığı için banlar zaten ban yemeniz için sürekli hile falan kullanmanızada gerek yok tespit edildimi direk banlarlar CS:GO veya Dota 2 tarzı Valve oyunlarından ban yiyip banını açtıran görmedim ben şansınızı deneyebilirsiniz ama muhtemelen soğuk su içmek zorunda kalıcaksınız.
 
Valve banladığı kişileri gerçekten hile kullandığı için banlar zaten ban yemeniz için sürekli hile falan kullanmanızada gerek yok tespit edildimi direk banlarlar CS:GO veya DotA 2 tarzı Valve oyunlarından ban yiyip banını açtıran görmedim ben şansınızı deneyebilirsiniz ama muhtemelen soğuk su içmek zorunda kalacaksınız.

Vallah o hesap için 1 sürahi soğuk su şart reis :)
 
Adamın zaten hile kullandığı acayip belli bütün yorumlarında hile kullandığını söylüyorlar. Hile kullandığı veya kullandırtığı bir hesabta o skinleri bekletmek kendi hatası olmuş ve haketmişte muhtemelen.
Arkadaş 2018'den beri böyle yorumlar almış fakat onun üzerinden kaç kere VAC dalgası geçti. Çoğu hileler yakalandı o vakite kadar. Şimdi ban alması çok garip işte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı