- Makaleler
- 3
Hocam olayın Valve ile alakası yok haberiniz olsun. Valve Half-Life Counter-Strike gibi oyunların yapımcısı. Bildiğiniz konu üzerinde cevap vermenizi öneririm.
Steam'inde yapımcısı.
Hocam olayın Valve ile alakası yok haberiniz olsun. Valve Half-Life Counter-Strike gibi oyunların yapımcısı. Bildiğiniz konu üzerinde cevap vermenizi öneririm.
Bilmediğiniz bir konu hakkında bu kadar keskin yorum yapmanız çok garip.Hocam olayın Valve ile alakası yok haberiniz olsun. Valve Half-Life Counter Strike gibi oyunların yapımcısı. Bildiğiniz konu üzerinde cevap vermenizi öneririm.
Dostum bende hesabımı 2 hafta önce aldım.Öncelikle yeni bir Steam hesabı açman gerekiyor ve bu steam hesabı üzerinden steam a ticket atacaksın sana o hesapta kullandığın ilk e postayı ve seninle iletişime geçecekleri e postayı soracaklar onları yazarsın.Ben sadece faturaları göndererek aldım hesabı öyle söyleyeyim sana 6 7 tane fatura gönderdim bu faturalara da o ilk e postandan ulaşabilirsin zaten Steam yazsan hepsi çıkıyor.Ama belirteyim bazı fatura başlıkları İngilizce yazıyor bazıları Türkçe merak etme çok rahat alırsın hesabını Steam ciddi anlamda yardımcı oluyor.Steam hesabım bir link dolayısıyla çalındı ve her şeyi değişti. Hesap kurtar seçeneğine geliyorum fakat bana e posta ve telefonumu soruyor ama ben ikisini de değiştirdim...
Ne yapmam lazım?
Steam hesabım bir link dolayısıyla çalındı ve her şeyi değişti. Hesap kurtar seçeneğine geliyorum fakat bana e posta ve telefonumu soruyor ama ben ikisini de değiştirdim...
Ne yapmam lazım?
Valve derken Steam demek istemiştim. Anlamadığınız yorumlara lütfen cevap atmayın.Hocam olayın Valve ile alakası yok haberiniz olsun. Valve Half-Life Counter Strike gibi oyunların yapımcısı. Bildiğiniz konu üzerinde cevap vermenizi öneririm.
Steam'inde yapımcısı.
banada şuan aynısı oldu yardım etHocam ben de bir skin sitesine girmiştim hesabım çalınmıştı. Ancak hesabımı geri kurtarmıştım, tam olarak şöyle yapmıştım:
Şifremi unuttum<Hesabımın adını veya parolamı unuttum<Telefon numaranızı girin<Size gelen kodu girin<Başka bir hesapla ilgili yardıma ihtiyacım var<Tekrar telefon numaranızı girin<Ardından bir bilgi girme ekranı gelecek, oraya tüm bilgilerinizi eksiksiz girin.
Ardından bir kaç saat içinde Steam size şifre değiştirmek için e-posta gönderecek.
Yazdıklarım sırasıyla uygulayın.banada şuan aynısı oldu yardım et
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.