Steam hesabım çalındı

adsız2 sadsadad.png

Arkadaşlar şundan yaptım. İşe yarar mı?
Desteğe başvurarak.
Ne zaman yanıt alırım?
 
Parolanızımı unuttunuz bölümünde "Steam hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var" diye bir bölüm var oradan parola değiştirme adımlarını takip edin
 
Benimde bundan 1,5 yıl önce bir cs:go skin sitesine girerken hesabımı çalmışlardı. Telefondaki guard kodunu girmemle hesabın gitmesi bir olmuştu. Steam desteğe hesabınla ilgili kullandığın kredi kartını, hesabında satın aldığın ilk oyunu vs. bilgileri verirsen en geç 1 gün içerisinde hesabını geri veriyorlar.
 
Geçmiş olsun. Steam destekte hesabınıza özel birkaç soru sorarlar ve yanıtlamanız dahilinde hesabınızı verirler. Abuk subuk sitelere girmeyin. Yani ucuz bir skin almak için (Ki verdiklerinden şüpheliyim) hesabınızı riske atmayın. Bir ara hesapları çalıp skinleri takaslıyorlardı. Haberiniz olsun.
 
Steam ile bir siteye mi giriş yapmaya çalıştınız? Çünkü Steam'e benzer bir site yaratıp hesabınızı çalabiliyorlar. Desteğe başvurmuşsunuz. Daha başka yababileceğiniz birşey yok.
 
Benim de Steam hesabım çalınmıştı, 2 gün içerisinde destekten yanıt geldi ve hesabımı tekrar benim üzerime geçirdiler. Yakında eğer istediklerini yaptıysan çok kolay bir şekilde hesabı sana geri veriyorlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı