Steam hesabım çalındı!

O sitenin ve gurubun adını verin en azından okuyanlar oraya girmez.
traddeoferstim adlı bir site. Linki atan kişi güvendiğim biri olmasa girilecek cinsten bir site değil. Ki zaten galiba linki atan kişi de o değildi, onun hesabı da çalınmış olabilir.
Açılmaz. Hesap güvenliğinden kullanıcı sorumludur.
VAC BAN pek de umurumda değil zaten. Valve oyunlarını çok oynamıyorum.

Yani kendinde belirtmişsin bu Steam işi çok tehlikeli bir keresinde arkadaşım bu tip şeylere inanıp bir dosya indiriyor sonucunda hesabındaki bütün arkadaş listesindekilere "hey bu çok komik xxx.com" diye bir yorum gönderiyor siteye girdiğinde bir PNG dosyası indiriyor sende "AAA bu resim dosyası komiktir" deyip tıklıyorsun ve pat aynı şeyi yapıyorlar virüs gibi ondan ona ondan ona neyseki SmartScreen tehlike algıladı deyip dosyayı açmamıştı bende dosyayı daha açmaya çalışmadım fakat bazı arkadaşları bunu yemiş ve hepsi kendi arkadaşlarına bulaştırmış delilik dikkat etmek gerekli.

4 saatlik bir sürenin sonunda Steam hesabıma kavuşmuş bulunmaktayım. Eh, bu da bana ağır bir ders oldu. Siz, siz olun Valve etiketine sahip olmayan sitelere bilgilerinizi vermeyin. Bu linkin güvendiğiniz biri tarafından atılmasının hiçbir önemi yok.
Konuya cevap vermiş bütün arkadaşlara da teşekkür ederim.
Konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı