Çözüldü Steam hesabım çalındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Steam Support'a yazın hemen. Hesabınızın sizin olduğuna dair bilgileri vermeyi unutmayın, mümkünse ilk e-postasını vb. (şifre gibi özel şeyler hariç) şeyleri mesaja ekleyin. Hesabın sizin olduğu anlaşılınca hesap bilgileri değiştirilip size verilecektir.

Satın aldığınız Steam kodları varsa onları da atın, bayağı iş görür.
Satın alım yaptı iseniz Steam destek ile iletişime geçin, sizden kredi kartınızı isteyecektir (oyunu hangi kartla satın aldıysanız onu verin) diğer talimatları onlar söyleyecektir.

Kredi kartı kullanmıyorum. cüzdan kodu kullandım ve ilk satın aldığım oyunu hatırlıyorum.
 
Kredi kartı kullanmıyorum. Cüzdan kodu kullandım ve ilk satın aldığım oyunu hatırlıyorum.
Cüzdan kodunu yazın, ilk aldığınız oyunu yazın, ilk epostanızı yazın. Bu tür detayları yazarsanız hesabın sizin olduğuna dair kanıtlarınız olur ve hesabınızı geri alırsanız. Özellikle ilk eposta adresi ve ilk telefon numarası kesin kurtarma demektir.
 
Cüzdan kodunu yazın, ilk aldığınız oyunu yazın, ilk epostanızı yazın. Bu tür detayları yazarsanız hesabın sizin olduğuna dair kanıtlarınız olur ve hesabınızı geri alırsanız. Özellikle ilk e-posta adresi ve ilk telefon numarası kesin kurtarma demektir.

İlk epostamı yazdım ama numara koymadım yani koymak zorunlu mu?
 
Mesela l4D2'yi oynadığım bu süreyi yollasam kurturma ihtimali artar mı?
 

Dosya Ekleri

  • xD.JPG
    xD.JPG
    88,9 KB · Görüntüleme: 41
Steam desteğe yazın eğer hesabın sizde olduğuna dair bir kanıt fotoğrafı varsa çok yüksek ihtimalle hesabınızı geri alırsınız aynı durumu bende yaşamıştım arkadaşımın bana hediye oyun attığı fotoğrafı Steam desteğe atınca 1 saat içinde hesabı geri aldım.
 

Geri
Yukarı