Steam hesabım çalındı

Bende 2017 yılında çaldırmıştım. Steam desteğe yazmıştım 1 gün içinde dönüş sağladılar bana, Eğer Steam destekten de olumsuz bir cevap alırsan maalesef gitmiştir hesap.

Tamam her şeyi anladım da g-mailini nasıl çaldırıyorsun? İlk g-mailini değiştir sonra Steam desteğe aç yoksa. Kola al yanına pizza ye.

Yıl olmuş 2021 steam hesabını nasıl çaldırabilirsin.
Bana her gün spam ve aldatıcı mailler geliyor discord'dan da çok yazıyorlar. Anlamıyorum ki bir gün tıklamadım ya. Bu millet nasıl bu kadar neyse :)
Steam Destek ile iletişime geçin ve hesabınıza dair tüm bilgileri Steam Destek ile paylaşın. Örneğin hesabınızda kullandığınız ilk e-posta adresi, kullandığınız ödeme yöntemi, almış olduğunuz oyunun faturası veya oyun satın aldığınızda e-posta adresinize gelen e-postalar gibi şeyleri paylaşın. Hesabın size ait olduğunu doğrulamak için bunun gibi şeyleri isteyeceklerdir.
Evet bu tarz şeyleri paylaşırsan ve doğru ise hesabına geri veriyorlar. Dediklerini yap arkadaşın.
Aynısı bana oldu adamlar, saniyesinde e postayı, telefonu, Steam Guard'ı aktif dışı ettiler nasıl yaptılar anlamadım. Aynı şekil Steam profil fotosunu, arkadaşları silip ve nicki de değiştirmişlerdi yani geri alamasınlar diye hesabı yokedecekler bildiğin. Neyse ki URL'de yazan kısaltmayı değiştirmeyi unutmuşlar. "steam.com/safakguler" gibi örneğin. Steam destek yazarak Google'a gittim. Google çeviriye güzel güzel noktalama işaretlerini kullanarak şikayetimi yazdım kopyalayıp hem Türkçe hem İngilizce yolladım. Aynı şekil onlarda hem Türkçe hem İngilizce geri cevap verdi. Onlara steamımdaki oyunları, telefon numaramı ve hesabın çalınmadan önceki e posta adresi şu şekilde diye yazmıştım. Hemen 5 dk geçmedi destekden cevap geldi. Bize e-posta gönderin hesabınızı geri verelim dediklerini uyuşuyor hesabınız Türkiye'deyken, Rusya'dan giriş yapılarak hesabınızın ayarları değişmiş diye. Vallahi ne kadar mutlu olmuştum Steam harbi adamın dibidir.
Hocam çoğu firmada durum böyle ya. Geçen bir sitede hesabıma giriş yapamıyorum. Hemen desteğe mail hesabımı, site üzerinden yapılan işlemin SS'ini attım. 1 gün içinde geri dönüş yapıp hesabınız yeniden aktif oldu dediler ve içindeki parada duruyordu.

Allahtan mail'de 2 tane klasör açtım. 2 klasöre ilgili eski mailleri atıyorum ileride lazım olursa diye.

Çalınmamış değiştirilmiş pardon. O zaman direk desteğe bilet at faturalarını göster biter iş.
Hesabı çalınan kişi benim arkadaşım. Arkadaşım gelen maille işi yoksa mailleri siliyormuş. Maile gelen faturalar dışında kurtarma yolu var mı?

Edit: Steam Community :: 撕裂 Çalınan hesap bu. Kullanıcı adı ve pp değiştirilip hesap gizlenmiş.

Hesabı çalınan kişi benim arkadaşım. Arkadaşım gelen maille işi yoksa mailleri siliyormuş. Maile gelen faturalar dışında kurtarma yolu var mı?

Senden bilgiler istecek doğru ve düzgün bir şekilde yazılırsa eet. Ama bir daha sakın faturaları silmeyin gerekirse SS alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı