Steam hesabım çalındı

Kanka Türkçe bir şekilde yazdım her şeyi Türkçe geri dönüş yapıyorlar değil mi?

Reis videoları silmişler Valve'ın CS2 Source tanıtım videoları vardı hepsi en az 10M izlenmişti. Keşke onları da SS alsaydım ya.

Heee tamam bende yanlış anladım tamam şu an kafam çok karışık soğuk soğuk terler atıyorum oruç halimle.

Sakin olun hocam. Steam destek illaki yardım edecektir. Kaç defa Steam desteğe attım canlı yayın linkini kapatabilirler mi diye sordum lakin cevap yok hala.
 
Sakin olun hocam. Steam destek illaki yardım edecektir. Kaç defa Steam desteğe attım canlı yayın linkini kapatabilirler mi diye sordum lakin cevap yok hala.

1679783871864.png


Ya aga hesabımın çalındığı ile ilgili yardım talebi açamıyorum bu Steam beni delirtecek bende gittim parolamı unuttum ile ilgili açtım sence yardımcı olurlar mı?

Geçmiş olsun. Az önce konu açmıştım...
Steam desteğe yazmaktan başka çareniz yok zaten.

Ya kanka Steam destekde sadece parolamı unuttum diye talep açabiliyorsun hesabım çalındı diye talep açamıyorsun ki.

Ben az kalsın kanıyordum. Steam desteğe kaç saat önce bildirimde bulundum ama hala cevap gelmedi. Geçmiş olsun yardımcı olurlar.

Size cevap geldi mi?
 
Son düzenleme:
Bu Steam desteği çalışmıyor ya boşa para alıyor adamlar delireceğim.
1-2 güne cevap gelir yoğunluğa göre değişir sizden bilgiler isteyecekler mesela satın alırken kullanmış olduğunuz kartın son 4 hanesi gibi örnek verdim benden böyle istemişlerdi bende verdim yeni şifre oluşturup gönderiyorlar size giriş yapıyorsun. Birde steamguard özelliğini aktif edin çalınmaz o zaman.
 

Geri
Yukarı