Çözüldü Steam hesabım çalındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bende o videoya kandım maalesef. Umarım geri alabiliriz.

Hocam hesapta kullandığım banka kartı bilgilerimi, hesaba kayıtlı önceki e postamı, banka kartı CVV numarasını gönderdim. Yeterlimi sizce?
Tebrik ederim bankadan gelen kodu da yollarınız banka kartı ve cvv niye yolluyorsunuz onu da çalsınlar diye mi aldığınız oyunun faturası yeter

Bende o videoya kandım maalesef. Umarım geri alabiliriz.

Hocam hesapta kullandığım banka kartı bilgilerimi, hesaba kayıtlı önceki e postamı, banka kartı CVV numarasını gönderdim. Yeterlimi sizce?

Hocam Steam üzerinden satın alınan herhangi bir oyunun mail adresinize gelen faturasını yazdığınız şikayet veya ticket'a eklerseniz süreci hızlandıracağını ve kanıt olarak size avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Ama tutup banka bilgilerinizi göndermenize gerek yok canınız zaten yanmış tekrardan bu tarz durumlara düşmeyin kart bilgilerinizi banka personelleriyle bile paylaşmayın !

Hocam Steam üzerinden satın alınan herhangi bir oyunun mail adresinize gelen faturasını yazdığınız şikayet veya Ticket'a eklerseniz süreci hızlandıracağını ve kanıt olarak size avantaj sağlayacağını düşünüyorum. Ama tutup banka bilgilerinizi göndermenize gerek yok canınız zaten yanmış tekrardan bu tarz durumlara düşmeyin kart bilgilerinizi banka personelleriyle bile paylaşmayın!

Bu yeterli olur mu hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam sahte Valve kanalı açmış. Youtube ana sayfada bu videoyu önerdi. Ben de dikkat falan etmedim ve gaflete kapılıp hesabıma girdim. CS2'ye erişim vaat ediyordu. Sonra olanlar oldu. Şuan bunun gibi birçok video var Youtube'da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sadece videoya tıkladığınız için mi oldu yoksa linke mi tıkladınız? Abone sayısından da mı fark etmediniz?

YouTube ana sayfada çıkardığı için direkt resmi hesap zannettim. Linke tıklayıp Steam'e giriş yaptım. Sahte ESL sitesi bile kurmuş adamlar.
Video sahte de olsa fazla etkileşim aldığı için YouTube ana sayfaya çıkarmış diye düşünüyorum. Dikkatli olun hocam her türlü virüs var.

@Iratuss Steam desteğe yazınca size ilk satın aldığınız oyunu vs. soracaklar büyük ihtimalle. Kolaylıkla geri alabilirsiniz.

Steam Destek'e yazman lazım hocam. Ben öyle yaptım bu sabah yanıt geldi. Kartla ilgili bazı bilgiler istediler. Mail atmana gerek yok.

Hocam onu nasıl yapacağız. Steam hesabıma erişemiyorum diyorum parolamı değiştir çıkıyor basıyıyorum e postaya doğrulama gönderiyor e postayı da değiştirdiler.

Hocam sadece videoya tıkladığınız için mi oldu yoksa linke mi tıkladınız? Abone sayısından da mı fark etmediniz?
QR vardı onu okuttum. Steam giriş sayfasına attı giriş yaptım sonra olan oldu.

Hocam onu nasıl yapacağız. Steam hesabıma erişemiyorum diyorum parolamı değiştir çıkıyor basıyıyorum e postaya doğrulama gönderiyor e postayı da değiştirdiler.

QR vardı onu okuttum. Steam giriş sayfasına attı giriş yaptım sonra olan oldu.
Bu videodan yararlanabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben geri aldım hocam darısı senin başına.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı