Steam hesabım çalındı

583237

Decapat
Steam hesabıma girmeye çalışırken bir anda doğru şifreye yanlış şifre dedi, daha sonra Gmail değişmişti ve çalındı, Steam desteğe yazdım ama nafile bir dönüş olmadı.
Yardım edin...

Neden bu kadar çoğaldı çalınma olayları? Guard korumalı hesabı nasıl çalıyorlar ve Gmail'i nasıl buluyorlar?

Aslında çalmıyorlar. Kullanıcılar genelde kendi elleriyle hesaplarını teslim ediyorlar. Hesap bilgilerinin tamamını girip üstüne bir de Steam Guard kodunu verdikten sonra hesabın korunuyor olması bir şey ifade etmiyor.

2 yıl önce benim de hesabım çalınmıştı Steam desteğe ingilizce bir şekilde yazmıştık ertesi gün hesap bilgilerini sıfırlayıp geri verdiler bir alım satım yapmamıştım.

Steam hesabıma girmeye çalışırken bir anda doğru şifreye yanlış şifre dedi, daha sonra Gmail değişmişti ve çalındı, Steam desteğe yazdım ama nafile bir dönüş olmadı.
Yardım edin...
Zamanında benimde çalınmıştı, bir yayıncının yardımı ile geri almıştım. Yaptığımız şeyler sırasıyla:

-Steam support'a İngilizce bir şekilde hesabın nasıl çalındığını açıkladık,
-aynı supporta ilk alışveriş yaptığım kartın bilgilerini verip ilk aldığım oyunu yazmıştık.

Aradan fazla geçmeden, bir kaç saat veya 1-2 gün fazla hatırlamıyorum, support geri dönüş yapıp şifremi resetlemişler ve yeni şifre göndermişler.

Steam desteğe aldığınız bir oyunun dekontunu gönderin

Geri almak gayet basit Steam desteğe İngilizce olarak kullandığın e-posta adresini telefon numaranı oyun satın alırken kullandığın kart bilgilerini ve o kart üzerinden aldığın oyunun dekontunu at 1-2 gün içinde hesabını geri alırsın emin ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı