Steam Hesabım Çalındı

FighterPilot

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhabalar arkadaşlar. Dün başıma kötü bir olay geldi. 1 hafta öncesinde bir CS:GO skin sitesinin linkine tıklayıp giriş yapmamdan dolayı hesabım çalındı. Bana Steam tarafından bir e-posta geldi dün "oyladığınız bir içerik yasaklandı" diye. Ve altta hesabınızın şifresini değiştirin yazıyordu. Ama evde olmadığımdan uğraşamadım ve sonraya erteledim. Aradan 3-4 saat geçti ve epostama tekrar baktığımda Steam tarafından 4 eposta gelmişti. Bu epostalar "telefon numaranız Steamden kaldırıldı, eposta adresiniz Steamden kaldırıldı, Steam guard yedek kodları oluşturuldu, Steam guard devre dışı bırakıldı" diye 3-4 eposta geldi. Bu gelen epostaların birinde bir ip adresi yanında da (RU) yazıyordu. Açıkçası korktum ve hemen bilgisayarı açıp giriş yapmaya çalıştım. Ama tabii ki de öyle bir şey olmadı. Arkadaşlarıma sorduğumda kim çaldıysa artık profil ismimi değiştirmiş ve o anda oyun oynuyordu. Ben de Steam desteğe yazdım. Oyun aldığım kart soruyorlardı formda onları girdim. Eposta adresimi girdim, telefon numaramı girdim. 17 saattir bekliyorum fakat bir cevap gelmedi. Başına gelen varsa ve yardımcı olursa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Destek ile iletişime geçtiyseniz ve kart bilgisi vesaire biliyorsanız 1 tane bile satın alım olsun bu hesabın size ait olduğu kanıtlanacağı için geri vereceklerdir size. Geçmiş olsun yakın zamanda vereceklerdir biraz daha sabır.

Steam Destek ile iletişime geçtiyseniz ve kart bilgisi vesaire biliyorsanız 1 tane bile satın alım olsun bu hesabın size ait olduğu kanıtlanacağı için geri vereceklerdir size. Geçmiş olsun yakın zamanda vereceklerdir biraz daha sabır.
Evet kart numaramın son 4 hanesini girdim ve aldığım bir kaç oyunun faturasının görüntülerini yolladım. 1 gün 3 saat oldu hala bekliyorum.

bir soru soracağım benimde aynı durum oldu ve herşeyi yaptım ama e posta gönderemedik diyo ve e posta olarak bi kod geliyo daha sonra deneyin diyo ticket olmuş oluyormu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı