Steam Hesabım Çalındı

KungFu-Elite

Hectopat
Herkese merhaba dalgınlığıma geldi biraz. Kendi Steam hesabımı başka 3.parti olması gerek bir siteye verdim. Fakat bir şey fark ettim tam giriş yaparken Steam ile birlikte olduğu yazıyordu. Ticket attım fakat hesabımın gitmesinden korkuyorum. Bin TL üstü bir para yatırdım ve hesabıma giriş yapamıyorum. E-postama şöyle bir E-mailler geldi (Steam'den). Önce guard kalktı sonra telefon numarası sonra e-posta değişti. Ticket attım bekliyorum. Yardımcı olabilecek bi arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer hesabın bilgileri sende tam olarak var ise büyük ihtimalle geri alırsın. Kredi kartı, İlk aldığın oyun, Fatura Vb şeyler soruyorlar genelde. Umarım hesabını geri alana kadar çalan kişi hile falan kullanmaz.

Eğer kredi kartı veya banka kartıyla oyun aldıysan kart bilgilerini sorucaklar. Veya steam hesabının ilk mail adresini ve şifresini isterler. Bunları doğru cevapladığında hesabını geri alabilirsin. Stres yapmana gerek yok. Bende aynı şekilde hesabımı çaldırmıştım. Geri aldım daha sonra.

Adsız.png Adsız12.png
Adsız.png
Adsız12.png
Adsız12.png

Destek bölümüne durumu ve kart numaranı vs. gibi bilgileri verdiysen geri alırsın. Başkası sana yardımcı olamaz, beklemek durumundasın.
Verdim Destek Bölümüne Fakat Başka Kişilerin yaşadığı Durumlara Bakınca Destek'ten Gelmeyen Cevaplar Varmış.O yüzden Buraya Başvurdum
Geçmiş olsun, geri alırsın fakat endişelenebileceğin bir konu var o da oyunlarda ban yeme olaslığın.
Ya Cs Oynamıyorum Fakat Sadece Rainbow'da KungFu E Spor takımındayım o sıkıntı olabilir benim için birdaha yapamam yani o hesabı o Kadar yükseltemem sağol ilgilendiğin için
Eğer hesabın bilgileri sende tam olarak var ise büyük ihtimalle geri alırsın. Kredi kartı, İlk aldığın oyun, Fatura Vb şeyler soruyorlar genelde. Umarım hesabını geri alana kadar çalan kişi hile falan kullanmaz.
Bu Arada Hesabımı Çalan Kişinin İp Numarasına Sahibim Bu benim İçin Avantaj Olabilirmi?
Herkese Teşekkür Ederim An itibari ile sizin dediğiniz gibi kart numaramı girdiğim gibi anında geri verildi Hesabım herkese teşekkür ederim.
396950

Ben de öyle bir tuzak site kurmayı düşünüyorum. Hatta kullanıcı sözleşmesine "kendi rızam ile Steam hesabımı teslim ediyorum" gibisinden bir şey de yazabilirim. Nasıl olsa balıklama atlıyorlar. :)

Herkese merhaba dalgınlığıma geldi biraz. Kendi Steam hesabımı başka 3.parti olması gerek bir siteye verdim. Fakat bir şey fark ettim tam giriş yaparken Steam ile birlikte olduğu yazıyordu. Ticket attım fakat hesabımın gitmesinden korkuyorum. Bin TL üstü bir para yatırdım ve hesabıma giriş yapamıyorum. E-postama şöyle bir E-mailler geldi (Steam'den). Önce guard kalktı sonra telefon numarası sonra e-posta değişti. Ticket attım bekliyorum. Yardımcı olabilecek bi arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

O Websitenin adını bizede söylersen iyi olur ☺

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı