emretaspnr
Megapat
Daha fazla
Geçtiğimiz aylarda benimde başıma buna benzer bir olay geldi daha doğrusu olaylar, işkence gibi bir süreçti hesapları geri almak zira Facebook, instagram ve birkaç sosyal medya hesabım daha bir anda elimden alındı. Kendim girip şifre değiştirmek istesem 50 tane onay isteyen kod isteyen hesaplar 10 saniyede filan teslim olmuştu. Sosyal medya hesaplarımı almaya çalışırken hesapların nasıl elimden gittiğini anlayamamıştım daha sonra bu hesapları kurtarıp rahata erdim dediğim anda steam hesabımın isminin değiştiğini ve tüm arkadaşlarıma saçma sapan bir sitenin (scam yüksek ihtimalle) linkini yolladığını gördüm, (isteseler zarar vermek adına eşya silebilirlerdi galiba oyun da siliniyor kütüphaneden hatta bir oyun başlatıp mesela csgo hile açıp ban yedirebilirler ama kendilerine skin gönderemez ve satışa koyamaz çünkü guard onayı bende) . O an anladım ki bu başıma gelen şey bilgisayarımın içinde olan birşeyle alakalı, pc açık olduğu zaman zaten tüm hesaplar açık, onaylanması gereken bişey varsa e mail onay kodu gibi hemen girip onayı verebiliyorlar sonuçta pcye erişmişler nasıl olduysa. Ancak telefon onayı gerektiren bir şifre değişimi veya steamden ürün satmak trade yollamak gibi şeyleri yapamıyorlar çünkü telefon ellerinde değil. Bu her neyse tıklanan bir link ile veya indirilen bir dosya ile başımıza bela oluyor. En net çözüm format ve crack'tir oyun çevirisidir korsan oyundur uzak durmak ve 2 faktörlü doğrulama kullanmak. Geçmiş olsun. 
Son düzenleme: