Steam hesabımın çalınmasından endişeliyim

Steam'de ortaya çıkacak bir açık kişinin hesabını çalmasına neden olabilir. Fakat bunu bilemezsiniz ve açıklar hemen fixlenir.
PC ne bir virüs atmalarına bakar 3 dk içinde adresine kadar bulurlar hile falan indirme kesinlikle tecrübe konuşuyor.
RAT atarlar ve açtırabilirler ise evet bu mümkün. Hatta kameranı açarlar ve seni izlerler. Eğer odanda üstünü vs. değiştirirsen fotoğrafını çekerler ve para isterler yoksa yayınlayacağız derler.

Arkadaşım jackpot sitelerinde veya skin sitelerinden birinde çaldırmıştı onlara dikkat edim orjinalinin çakması olabiliyor ama geri almıştı lakin 100tl lik skini gitmişti

Arkadaşlar mesela hesabımda biri var ve ben onu çıkarmak istiyorum. Yetkileri kaldır dedim ama sizce diğer telefonların bilgisayarların yetkisini kaldırmama gibi bir ihtimali var mı? Ya da Steam Guard var ama adam girebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mesela hesabımda biri var ve ben onu çıkarmak istiyorum. Yetkileri kaldır dedim ama sizce diğer telefonların bilgisayarların yetkisini kaldırmama gibi bir ihtimali var mı? Ya da Steam guard var ama adam girebilir mi?

Merhaba. Ön celikle yetkileri kaldır derseniz o bilgisayar dışındaki tüm bilgisayarlardan hesabınızı kaldırır. İkincisi eğer Steam guard e posta yoluylaysa hem Steam şifrelerini hem eposta adresini ele geçiren biri hesabı çalabilir ama bu zor bir ihtimal. Telefondaysa kimse bir şey yapamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı