Steam hesabımın çalınmasından endişeliyim

Merhaba. Ön celikle yetkileri kaldır derseniz o bilgisayar dışındaki tüm bilgisayarlardan hesabınızı kaldırır. İkincisi eğer Steam guard e posta yoluylaysa hem Steam şifrelerini hem eposta adresini ele geçiren biri hesabı çalabilir ama bu zor bir ihtimal. Telefondaysa kimse bir şey yapamaz.

Tabii ki de Gmail'ime giren olmadı,
 
Arkadaşlar benim hesabıma biri giriyordu. Ben de Steam destekten yardım aldım ve onların dediklerini yaptım. Sizce yeni hesap açmalı mıyım? Yoksa aynı hesapta kalınır mı? (27 tane oyunum var)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'e yazıp onların dediklerini eksiksiz hale getirip üzerine şifreni ve Steam Guard'ını yenilersen bir cacık olmaz kafan rahat olsun çok rahatsız olursan yeni hesapta açabilirsin sana kalmış orası ama çalınma vs. olmaz Steam Guard'ın düzgün çalışırsa. İyi günler :D
 
Arkadaşlar bende Steam Guard önceden vardı zaten haberiniz olsun. Neyse ben skin sitesine girmiştim (dalgınlıkla) ve site scam site çıktı. Sonra Gmail'ime bakarken bir baktım Almanya'dan girmişler. Bende hemen şifremi değiştirdim ve Gmail'imi değiştirdim. Zaten guard vardı ama yine de korkuyorum sizce Steam hesabım çalınmış mıdır? Gmail değişmemiş bende hemen şifremi değiştirdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı