Steam Hesap Çalınması

Ulaş Çakmak

Decapat
Merhabalar. Steam üzerinden bana gönderilen bir mesajda siteden bedava oyun alabileceğim söylenmişti. O siteye Steam üzerinden giriş yapmak için beni Steam'ın kendi sitesine yönlendirdi ve gerçekten Steam gibiydi site. Eğer gerçek Steam ise giriş bilgilerimin paylaşılmayacağı yazdığı için giriş yaptım ve hesabım çalındı. Steam giriş sayfası tamamen Türkçe idi.
Merhabalar. Steam üzerinden bana gönderilen bir mesajda siteden bedava oyun alabileceğim söylenmişti. O siteye Steam üzerinden giriş yapmak için beni Steam'ın kendi sitesine yönlendirdi ve gerçekten Steam gibiydi site. Eğer gerçek Steam ise giriş bilgilerimin paylaşılmayacağı yazdığı için giriş yaptım ve hesabım çalındı. Steam giriş sayfası tamamen Türkçe idi.
Ve eklemek istedim :
Ticket nasıl atılacağını bilmediğim için birçok ticket atmış olabilirim. Hatta şuan birkaç saay bekleyin yazıyor. 😀 Umarım sorun yaratmaz.

Son düzenleme:
Steam'e kaydolduğun mail adresinle bir steam destek ticketı oluşturuyorsun, hesabını geri veriyorlar ;)

Birden fazla yardım talebi oluşturmak süreyi uzatabilir.

Abuk sabuk sitelere girmekten vazgeçin. Kimse kimseye bedavadan bir şey vermiyor.

Sadece e-posta adresini belirtmeyle hesabı geri alamazsınız. Size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor.
Detay :

Sadece postayla kurtaran da çok var ;) Ticketta belirtiyorsunuz olayı tabii.

E-posta kanıt için yetersiz. Verdiğiniz bağlantıda kanıtlamanız için gereken detaylar yazıyor zaten.

SmartSelect_20190930-231135_Samsung Internet.jpg

Sadece e-posta ile hesap geri alınabilseydi güvenli olmazdı. Önüne gelen başkasının hesabını alıp kullanır.

Birden fazla yardım talebi oluşturmak süreyi uzatabilir.

Abuk sabuk sitelere girmekten vazgeçin. Kimse kimseye bedavadan bir şey vermiyor.

Sadece e-posta adresini belirtmeyle hesabı geri alamazsınız. Size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor.
Peki ya Steam'den bana mail olarak gelen faturanın ekran görüntüsünü koysam yeterli olur mu ?
E-posta kanıt için yetersiz. Verdiğiniz bağlantıda kanıtlamanız için gereken detaylar yazıyor zaten.

Eki Görüntüle 443509

Sadece e-posta ile hesap geri alınabilseydi güvenli olmazdı. Önüne gelen başkasının hesabını alıp kullanır.
Hiçbir CD-Key elimde mevcut değil. Sadece kart bilgilerini girebilirim

Peki ya Steam'den bana mail olarak gelen faturanın ekran görüntüsünü koysam yeterli olur mu?

Ne kadar çok kanıt (detay), o kadar hızlı yardım. Elinizde hesabınıza ait ne kadar kanıt varsa Valve ile paylaşın.

Bağlantıda hepsi detaylı bir şekilde yazıyor.

Bu arada galiba gönderdiğim ticketler kabul olmadı. Çünkü mail hesabıma birden fazla doğrulama talebi gelmiş ticket için ve ticket yazarken hiçbir doğrulama kodu istememişti.
Bu arada galiba gönderdiğim ticketler kabul olmadı. Çünkü mail hesabıma birden fazla doğrulama talebi gelmiş ticket için ve ticket yazarken hiçbir doğrulama kodu istememişti.
Talepten kastığım doğrulama kodu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı